Justin Bieber nu renunta la imaginea de baiat rau. Cum a reusit sa ajunga din nou la politie

Justin Bieber nu renunta la imaginea de baiat rau. Cum a reusit sa ajunga din nou la politie
Citeste mai mult despre: Justin Bieber, politie,
Data publicarii: 08 Mai 2013
Data actualizare: 08 Mai 2013
In ultima vreme, Justin Bieber a fost protagonistul mai multor scandaluri. De la intarzieri la concerte, droguri in autocarul de turneu sau altercatii cu paparazzii, Justin le-a facut pe toate.  

Acum, cantaretul de origine canadiana a intrat din nou in atentia presei dupa ce a fost oprit de politia din Dubai. Justin a reusit performanta de a trece cu viteza mult peste cea legala prin fata a sase camere care l-au inregistrat.

Desi nu are inca varsta legala pentru a conduce in Emirate, artistul se afla la volanul unui Lamborghini imprumutat, care il costa 13.000 de euro pe zi.

Politistii au trimis escorte care il vor supraveghea in permanenta pe artist, la fiecare concert, cat timp se va afla in Emiratele Arabe.

Imaginea de baiat rau pe care Justin si-a creat-o in ultimul timp i-a atras si mai multe antipatii artistului, care nu reuseste si nici nu incearca sa scape de eticheta de vedeta careia i s-a urcat faima la cap.

De cand se afla in Dubai, cantaretul a reusit sa atraga atentia neplacut: a intarziat cu orele la concerte, a plecat dintr-un bar in care nu i s-a permis sa bea alcool, iar in Oman, show-urile sale au fost anulate, considerate a fi "prea sexy" si nepotrivite.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies