Justin Bieber, pus intr-o situatie foarte jenanta. Ce GAFA a facut cantaretul, in direct la TV: VIDEO

Justin Bieber, pus intr-o situatie foarte jenanta. Ce GAFA a facut cantaretul, in direct la TV: VIDEO
Citeste mai mult despre: Justin Bieber, amuzant, gafa,
Data publicarii: 23 Iunie 2012
Data actualizare: 23 Iunie 2012
Cu siguranta, Justin Bieber nu se astepta la un asemenea tratament cand a acceptat invitatia sa apara in emisiunea lui David Letterman.

Gazda l-a tratat ca pe un pusti si s-a luat de la bun inceput de tatuajul lui, pe care cantaretul si l-a facut in onoarea noului sau CD, "Believe".

"Pe bune, zi-mi si mie, cu ce te ajuta un tatuaj, cum schimba felul in care arati?" a inceput Letterman. "De ce nu m-ar ajuta" a raspuns Bieber, dupa care gluma s-a ingrosat, cand moderatorul a vrut sa verifice tatuajul, iar artistul de 18 ani a inceput sa strige de durere "Hei, e un tatuaj proaspat, ma doare!".

Spre final, Justin Bieber a comis o gafa care l-a facut sa para destul de ... prostut. I-a promis lui Letterman ca nu se va tatua astfel incat sa semene cu "Sixteenth Chapel", care se traduce prin "Capela a saisprezecea", dar cu siguranta cantaretul vroia sa spuna "Capela Sixtina", una din cele mai faimoase comori artistice din Europa, cunoscuta datorita picturilor murale facute de Michelangelo.

"Ah, liceele canadiene", a oftat Letterman, intr-o ultima ironie nu tocmai subtila, in timp ce Justin Bieber se inrosise la fata si nu mai stia ce sa spuna:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!