Justin Theroux a vorbit, pentru prima oară, despre despărțirea de Jennifer Aniston

Justin Theroux a vorbit, pentru prima oară, despre despărțirea de Jennifer Aniston
Citeste mai mult despre: Jennifer Aniston, Justin Theroux,
Data: 24 Septembrie 2018
Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat că s-au despărțit în luna februarie a acestui an.

Într-o declarație comună, înaintată agenției Associated Press, Aniston și Theroux au mărturisit că decizia de a divorța a fost ”luată de ambele părți, cu dragoste, la finalul anului trecută”.

Citește și: Jennifer Aniston nu mai arata astfel. Actrita a investit 200.000 de dolari in operatii estetice

Pentru prima oară de la despărțire, Justin Theroux a acceptat să vorbească despre sfârșitul relației cu Aniston. Într-un interviu pentru The New York Times, Theroux a dezvăluit că este încă prieten cu fosta sa soție și că amândoi încearcă să-și recalibreze această nouă relație.

”Vestea bună este că probabil - și aici îmi aleg cuvintele cu foarte multă grijă - a fost una dintre cele mai frumoase separări, fără animozitate, fără dușmănie.” Acesta a adăugat că nu are decât respect pentru fosta sa soție, în ciuda faptului că au trecut printr-o despărțire publică.

”Niciunul dintre noi nu este mort, niciunul dintre noi nu dorește să arunce cu piatra în celălalt. A fost mai mult amiabil. Este plictisitor dar, știți, ne respectăm reciproc destul pentru a face această despărțire cât mai puțin dureroasă”.

Acum o lună, Jennifer Aniston declara pentru revista InStyle: ”Preconcepțiile sunt: Jen nu poate ține un bărbat sau Jen refuză să facă un copil pentru că este egoistă și prea dedicată carierei sale. Sau că sunt tristă și cu inima frântă. În primul rând, cu tot respectul, nu am inima frântă”.

Cu toate acestea, Justin Theroux nu este în asentimentul fostei sale soții, dezvăluind, în schimb, că ”divorțul a fost sfâșietor”.

Justin Theroux și Jennifer Aniston au început o relația romantică în 2011, după ce au lucrat împreună la pelicula Wanderlust. Cei doi s-au logodit în 2012 și s-au căsătorit în 2015.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Justin Theroux a vorbit, pentru prima oară, despre despărțirea de Jennifer Aniston
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO