Justin Timberlake a recunoscut că a înșelat-o pe Jessica Biel

Justin Timberlake a recunoscut că a înșelat-o pe Jessica Biel
Data publicarii: 23 Octombrie 2018
Data actualizare: 23 Octombrie 2018
Justin Timberlake a făcut recent o confesiune surprinzătoare.

Artistul va lansa, în curând, o carte autobiografică, intitulată Hindsight & All the Things I Can't See in Front of Me, în care, conform Radar Online, mărturisește că, atunci când se afla într-o relație cu Jessica Biel, actuala sa soție, se întâlnea și cu alte femei.

Citește și: Si-a mostenit parintii! Vezi cum arata baietelul lui Justin Timberlake cu Jessica Biel dar si pe cei doi, in copilarie

Tot în carte, artistul de 37 de ani explică, detaliat, ce anume l-a atras la actrița din ”Blade: Trinity” încă din momentul în care s-au cunoscut, la o petrecere din Hollywood.

Cu toate acestea, Justin Timberlake, care în trecut a avut o relație de câțiva ani cu actrița Cameron Diaz, mărturisește că nu a dorit să se implice imediat, din punct de vedere emoțional, de teama de a nu fi rănit din dragoste. Astfel, artistul a ales să se întâlnească și cu alte femei în timp ce era cu Jessica, iar aceasta a fost de acord.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

”Amândoi ne vedeam și cu alte persoane, încercam să păstrăm distanța, din punct de vedere emoțional, pentru a nu ajunge să suferim din dragoste”, a scris Justin Timberlake. 

Pentru că lucrurile între ei au evoluat frumos, Justin dezvăluie că el și Jessica, într-un final, au stabilit să aibă o relație exclusivă. Cei doi s-au căsătorit în 2012, iar săptămâna aceasta sărbătoresc șase ani de mariaj.

Justin și Jessica au un băiețel împreună, Silas, în vârstă de trei ani.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on


Foto: Getty; Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies