Justin Timberlake, scuze jalnice pentru soția lui, după ce a fost surprins de mână cu altă femeie

Justin Timberlake, scuze jalnice pentru soția lui, după ce a fost surprins de mână cu altă femeie
Justin Timberlake și Jessica Biel sunt căsătoriți din 2012. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Decembrie 2019
Justin Timberlake a dus multă muncă de lămurire pe lângă Jessica Biel din cauza unui gest „necugetat”. 

Cântărețul și actorul Justin Timberlake și-a cerut scuze soției sale, Jessica Biel, după ce în presă au apărut fotografii compromițătoare pentru el și familia lui. Timberlake a fost surprins la jumătatea lunii trecute ținându-se de mână cu o actriță americană de 30 de ani în fața unui club din New Orleans.

Actorul s-a scuzat în fața soției, pe care a convins-o că a fost e greșeală pe care o regretă. Miercuri noapte, artistul a postat pe Instagram pentru a-i lămuri și pe fanii lui în legătură cu incidentul care i-a zguduit relația.

„Stau departe de bârfe cât de mult pot, dar pentru familia mea simt că e important să explic recentele zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc”, și-a început confesiunea Justin Timberlake.

FOTO: Getty Images/Profimediaimages.ro

Actorul a dezvăluit că escapada din club a fost o rătăcire, dar că între el și colega sa de platou Alisha Wainwright nu s-a întâmplat nimic.

„Vreau să fie clar – nimic nu s-a întâmplat între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea noapte și regret comportamentul meu. Ar fi trebuit să știu mai bine. Nu acesta este exemplul pe care vreau să i-l dau fiului meu. Le cer scuze soției mele minunate și familiei pentru că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra pentru a fi cel mai bun soț și tată cu putință”, a scris actorul pe Instagram.

Justin Timberlake și Alisha Wainwright lucrează împreună la filmul Palmer, regizat de Fisher Stevens. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre luna trecută, ținându-se de mâini și chiar atingându-și discret picioarele. Fotografii au sesizat că Justin nu purta verigheta în acea noapte.

Justin și Alisha joacă rol de iubiți în filmul Palmer, iar paparazzi au suspectat că au o idilă și în viața privată.

Scandalul nu pică într-un moment prea bun pentru Timberlake, care are un băiat în vârstă de 4 ani cu actrița Jessica Biel.

Justin Timberlake a călcat strâmb și în trecut. El a recunoscut că s-a întâlnit și cu alte femei la începutul relației cu Jessica Biel.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Cristiano Ronaldo a negat că s-a căsătorit în secret cu Georgina Rodriguez

 

FULLSCREEN
Justin Timberlake, mesaj pentru soția lui, după ce a fost surprins ținându-se de mână cu altă femeie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies