Justin Timberlake, surpris fără verighetă, de mână cu altă femeie

Justin Timberlake, surpris fără verighetă, de mână cu altă femeie
Citeste mai mult despre: Justin Timberlake, amanta,
Data: 25 Noiembrie 2019
Recent, Justin Timberlake a făcut valuri în presa tabloidă, fiind surprins în ipostaze romantice alături de colega sa de platou, Alisha Wainwright.

Justin Timberlake, care este căsătorit de șapte ani cu actrița Jessica Biel, a fost fotografiat în timp ce se ținea de mână cu altă femeie. 

Citește și: Justin Timberlake a recunoscut că a înșelat-o pe Jessica Biel

Martorii au declarat pentru The Sun că artistul de 38 de ani părea ”extrem de beat” în timp ce se ținea de mână cu Alisha Wainwright într-un bar din New Orleans, acolo unde cei doi filmează pentru pelicula ”Palmer”.

La un moment dat, Justin i-a lua mâna actriței de 30 de ani și a pus-o pe genunchiul lui, chiar pe crăpătura din blugii săi rupți. Apoi, a mângâiat-o pe aceasta cu afecțiune. 

Și, deși în urmă cu câteva zile, actorul încă purta verigheta, în noile imagini acesta nu mai avea inelarul ocupat, în condițiile în care soția sa, Jessica Biel, se afla la departare de aproape 3.000 de kilometri, în Los Angeles. 

Conform surselor publicației menționate mai sus, Justin Timberlake părea extrem de încântat de compania actriței, care îi este iubită în film și care, în viața reală, este singură. 

Ulterior, după imaginile apărute în presă, un apropiat al actorului a declarat: ”Nu este nimic între cei doi. Ei doar lucrează împreună”.

Alisha este cunoscută pentru rolul ei în serialul Netflix ”Raising Dion”. 

Vezi și: Joaquin Phoenix - Profil de Celebritate


FULLSCREEN
Justin Timberlake, surpris fără verighetă, de mână cu altă femeie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies