Kamala Harris, debut pe coperta revistei Vogue! Imaginile cu vicepreședintele american au creat controverse pe Internet

Kamala Harris, debut pe coperta revistei Vogue! Imaginile cu vicepreședintele american au creat controverse pe Internet
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Ianuarie 2021
Data actualizare: 12 Ianuarie 2021
Odată cu victoria lui Joe Biden, Kamala Harris a devenit prima femeie vicepreședinte din istoria Americii. Fosta senatoare de California și-a făcut debutul pe coperta prestigioasei reviste Vogue. Imaginile care au apărut deja pe rețelele de socializare au stârnit controverse puternice. 

Kamala Harris (56 de ani) a fost fotografiată de Tyler Mitchell, cel care a devenit în 2018 primul fotograf de culoare care a realizat o copertă Vogue. Protagonista a fost atunci nimeni alta decât Beyonce. Un an mai târziu, același fotograf a pozat-o pe Zendaya. 

Zilele trecute, pe contul de Instagram al revistei Vogue a fost postată coperta cu Kamala Harris, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Vicepreședintele american poartă un sacou negru, pantaloni de aceeași culoare, un tricou alb, iar în picioare are o pereche de Converse. “Madam Vicepreședinte Kamala Harris și noua America” titrează Vogue pe coperta ediției din februarie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

“Pentru prima femeie vicepreședinte din America mă așteptam la mai mult de la Vogue”, “Arată ca o fotografie pe care aș fi făcut-o în clasa a IX-a. Groaznic!", “Pe bune, Vogue? Asta e ținută?”, “Anna Wintour, ce glumă! Asta e coperta pe care a ales-o Kamala?”, “Suntem fericiți că este pe copertă, dar ce copertă...se putea mult mai bine”, “O femeie uimitoare! Nu aș putea să zic același lucru și despre copertă. Ce șansă ai pierdut, Vogue” – sunt doar câteva dintre miile de mesaje postate de internauți. Unii au mers atât de departe încât au acuzat-o pe Anna Wintour, redactor-șef al revistei Vogue, că a editat imaginile și i-a albit pielei Kamalei. 

La câteva ore distanță, pe contul de Instagram al revistei a apărut o nouă copertă cu Kamala Harris. De data aceasta, vicepreședintele american ales poartă un deux-piece elegant, de culoare bleu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Se pare că aceasta ar fi fost și coperta pentru care și-ar fi dat acordul echipa Kamalei Harris. Revista nu a precizat deocamdată care dintre cele două variante va fi aleasă pentru a fi publicată pe copertă.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!