Kanye West, declarație controversată despre fiicele sale și felul în care percepe femeile

Kanye West, declarație controversată despre fiicele sale și felul în care percepe femeile
Citeste mai mult despre: Kanye West,
Data: 10 August 2018
Kanye a spus într-un interviu că fiicele lui nu au schimbat deloc felul în care le percepe pe femei. 

Invitat la ,,Jimmy Kimmel Live”, rapperul de 41 de ani a fost întrebat la un moment dat de prezentator dacă fiicele lui au schimbat modul în care percepe femeile. 

West, cunoscut pentru disprețul său față de femei, a răspuns sec: ,,Nu, încă mă uit la Pornhub”. 

Kimmel l-a rugat ulterior să clarifice și declarația controversată pe care a făcut-o în mai. Atunci  rapperul a fost criticat vehement dupa ce a declarat intr-un interviu televizat ca sclavia este ,,o simpla alegere”.

„Ok, auzim despre sclavie cam de 400 de ani. Patru sute de ani? Asta suna ca si cum a fost o alegere…”, a spus West.

West si-a nuantat ulterior declaratia, spunand ca a facut, de fapt, o paralela cu viziunea artistica pe care se presupune ca ar trebui sa o aiba un artist afro-american. 

Kanye și-a rafinat declarația pentru Jimmy Kimmel spunând: ,,Ce e mișto în lumea asta e faptul că oamenii pot să te vadă într-o stare nu foarte bună, dar absolut autentică. Comentariile mele sunt un soi de sindrom Tourette, știți ce zic...?”, a spus Kanye. 

Kanye a mai vorbit și despre faptul că e bipolar. 

,,E important să vorbim despre sănătatea mintală, mai ales când persoana în cauză e și de culoare. În comunitatea noastră nu aveam terapeuți. Eu, de exemplu, nu am avut niciodată parte de tratament sau de medicamente. Cu toate astea, cred că e bine că mama nu mi-a dat medicamente când eram mic.”, a spus starul. 

Rapperul american a spus prima dată că e bipolar în luna mai, într-un interviu pe care l-a acordat după lansarea albumului "Ye".

"Nu am fost diagnosticat cu boala asta decât în urmă cu un an, când aveam 39 de ani", a spus rapperul, care atunci a refuzat, totuși, să spună despre ce tulburare psihică e vorba. 

În „Yikes", o piesă de pe noul său album, Kanye chiar cântă: "That's my bipolar shit, nigga, what? / That's my superpower, nigga, ain't no disability / I'm a superhero / I'm a superhero". 

Albumul, considerat a fi unul foarte dark, are și multe piese în care Kanye cântă despre sinucidere. 

Surse din anturajul vedetei au declarat că soția acestuia, starleta Kim Kardashian, e foarte îngrijorată că rapperul ar putea să urmeze calea altor vedete precum Chester Bennington sau Avicii și s-ar putea sinucide, mai ales că el a suferit în trecut și episoade de depresie severă. 

Kanye West a devenit cunoscut in anul 2000 si e castigator a 21 de premii Grammy. "Graduation", cel de-al treilea album al sau, a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice rap.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO