Kanye West îi cere scuze lui Drake. Mesajul vine la doar două zile după ce Kim a fost acuzată ca ar fi avut o relație cu el

Kanye West îi cere scuze lui Drake. Mesajul vine la doar două zile după ce Kim a fost acuzată ca ar fi avut o relație cu el
Data: 05 Septembrie 2018
Kanye West i-a cerut scuze lui Drake pe Twitter la doar două zile după ce Kim a negat zvonurile conform cărora ar fi avut o relație cu rapperul canadian. 

Kanye, în vârstă de 41 de ani, a scris: „Le transmit lui Drake și familiei sale toată dragostea și gândurile mele bune”.

Scuzele lui Kanye vin în contextul în care rapperul a avut o polemică aprinsă cu Pusha-T și Kid Kudi pe marginea lansării noului album al acestuia, „Scorpion". 

Daily Mail notează că, surprinzător, Kanye nu pare să fi fost prea afectat de acuzațiile care îi sunt aduse soției sale. 

Kim a reacționat în urmă cu două zile la acuzațiile care i se aduc, tot pe Twitter.

 „Nu s-a întâmplat niciodată. Sfârșitul poveștii.”, a scris Kim.

Context:

Într-o serie de tweet-uri, utilizatorul de Twitter @tmorrison24 a explicat în weekend de ce teoria unei posibile relații e una credibilă. 

Potrivit acestei teorii a fanilor, care a devenit virală, Drake face referiri la Kim Kardashian în piesa „In My Feelings”, unde cântă despre o femeie pe care o numește „Kiki”. 

„Drake ne spune de câteva luni bune că are o relație cu Kim Kardashian, doar că noi nu am ascultat niciodată cu atenție.”, a scris un alt fan pe Twitter.

Printre altele, Drake cântă la un moment dat și despre „soția ta”, iar fanii spun că în contextul piesei, aceasta e încă o referire clară la Kanye West, soțul lui Kim. În continuare, Drake mai cântă: „Am avut deja o relație cu ea când ai lăsat-o singură / Lui Kiki nu îi place să ia lucrurile pas cu pas / Dar e okay, așa sunt și eu / Nu prea am răbdare....”

Drake a mai fost în atenția presei și în urmă cu două luni, atunci când Washington Post scria că rapperul, în vârstă de 31 de ani, a confirmat că are un copil cu actrița Sophie Burssaux, cunoscută din filmele pentru adulți.

Mărturisirea lui Drake a fost făcută tot în versurile unei piese de pe noul său album, ,,Scorpion”, lansat la începutul lunii trecute.

În piesa ,,Emotionless” Drake cântă: ,,Nu e iubita mea, dar copilul e al meu”. În alte versuri el spune că nu au avut o relație și că s-au întâlnit doar de două ori, că a fost nevoie de un test ADN pentru a fi sigur că e al lui, dar și că e foarte dezamăgit și că îi e rușine de părinții lui că a ajuns să fie tată în acest fel.

Sophie Brussaux l-a dat în judecată pe Drake pentru a se asigura că acesta va plăti pensie alimentară și susține că rapperul i-ar fi cerut în repetate rânduri să facă avort.

Anul trecut, Drake a ocupat poziţia a patra în topul celor mai bogate vedete realizat de Forbes, cu venituri de 94 de milioane de dolari înregistrate în perioada iunie 2016 - iunie 2017.

În vârstă de 31 de ani, Drake a devenit cunoscut iniţial ca actor. El a jucat în serialul "Degrassi: The Next Generation", difuzat la începutul anilor 2000. De-a lungul carierei, rapperul canadian a vândut peste 12 milioane de albume şi a mai primit, printre altele, trei Juno Awards, şase American Music Awards şi 13 Billboard Music Awards.

FULLSCREEN
Kanye îi cere scuze lui Drake. Mesajul a fost publicat la doar două zile după ce Kim a fost acuzată ca avut o relație cu el
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO