Kanye West: "Sunt cel mai mare artist al tuturor timpurilor!" Cântărețul a făcut și alte mărturisiri surprinzătoare

Kanye West:  Sunt cel mai mare artist al tuturor timpurilor!  Cântărețul a făcut și alte mărturisiri surprinzătoare
Citeste mai mult despre: Kanye West, artist, Kim Kardashian, marturisiri,
Data publicarii: 28 Octombrie 2019
Data actualizare: 28 Octombrie 2019
Dacă e ceva ce nu i-a lipsit niciodată lui Kanye West e…încrederea în sine.
S-a mai numit “geniu creativ”, a decretat că muzica sa e “perfectă” și a mărturisit că are planuri să devină președintele SUA. 
 
Așa că ultima sa afirmație, notată de BBC, nu vine decât să completeze discursul din trecut. “Nu e nicio îndoială, nimeni nu poate spune altceva, sunt cel mai mare artist al tuturor timpurilor”, afirmă soțul lui Kim Kardashian. 
 
Kanye West surpinde însă cu alte mărturisiri legate de dependența sa de pornografie, declanșată după ce a găsit revistele sexy ale tatălui său: “Unii oameni se refugiază în droguri, eu mă refugiam în propria mea dependență, care era sexul.”


Artistul mărturisește însă că ceea ce l-a ajutat mereu este apropierea de religie, care este și o temă predilectă în muzica sa. Ultimul său album se numește “Iisus e Rege”și Kanye promite încă unul numit “Iisus s-a născut”, pe care vrea să îl lanseze în perioada Crăciunului.

Mai mult, Kanye a mărturisit că le-a cerut unor membrii ai echipei sale să nu aibă relații sexuale în afara unei căsătorii, pe perioda în care lucrau la albumul său. 
Pe PRO TV PLUS puteți vedea materiale și despre vedetete din străinătate:

FOTO: GETTY

FULLSCREEN
Kanye
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies