Kate Beckinsale și-a plimbat pisica într-un portbebe, stârnind critici acide: ”Te străduiești prea mult să fii excentrică”

Kate Beckinsale și-a plimbat pisica într-un portbebe, stârnind critici acide:  Te străduiești prea mult să fii excentrică
Citeste mai mult despre: vedete, filme, hollywood,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 04 Februarie 2021
Data actualizare: 04 Februarie 2021
Starul din Underworld, actrița Kate Beckinsale, este cunoscută pentru fotografiile și filmulețele amuzante în care apare alături de pisica ei, Clive. Cu toate acestea, unele apariții ale vedetei stârnesc reacții acide în mediul online. Fanii îi scriu în comentarii că de multe ori exagerează, prin încercarea de a ieși în evidență. 

Recent, Kate a ieșit la plimbare cu pisica, pe care o ține la piept, într-un suport asemănător cu un portbebe. Și acesta nu este singurul fapt care i-a adus un val de critici în mediul online. Mulți s-au legat de ținuta actriței, care pare bizară. Aceasta a îmbrăcat pantaloni de trening peste colanți cu imprimeu leopard, o combinație destul de stranie în viziunea multor admiratori. 
 

Te străduiești prea mult să fii excentrică”, i-a scris un admirator, iar un altul a comparat-o cu personajul fictiv Slender Man, sugerând că arată ca un bărbat slab și subțire. Kate Beckinsale nu dă prea mare importanță unor astfel de mesaje și uneori chiar le răspunde ironic fanilor săi, dând de înțeles că aceasta a fost și intenția, de a părea diferită. 

Un lucru este cert, vedeta este topită după animalele ei de companie și le-a transformat în mici celebrități pe Instagram.  
 

 Unele filmulețe ale actriței adună chiar sute de mii de aprecieri.  
 

Sursă foto: Instagram/ katebeckinsale

Vezi și: Sneak peek din culisele Românii au talent. Cum se simt concurenții înainte de a intra pe scenă?


 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies