Kate Middleton este preferata Reginei Elisabeta! Cum i-a câștigat Ducesa respectul?

Kate Middleton este preferata Reginei Elisabeta! Cum i-a câștigat Ducesa respectul?
Citeste mai mult despre: Kate Middleton, Regina Elisabeta,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Noiembrie 2019
Data actualizare: 13 Noiembrie 2019
Atunci când a intrat în familia regală, Kate Middleton a fost comparată cu Prințesa Diana, datorită aspectului ei fizic, însă cu timpul Ducesa de Cambridge a demonstrat că nu se aseamănă cu mama soțului ei și, mai mult decât atât, că încearcă pe cât posibil să evite greșelile pe care le-a făcut aceasta.

Dacă ar fi fost să ne luăm după tabloidele britanice, Kate Middleton putea ajunge oricând să intre în dizgrația Reginei, însă cu timpul a arătat că s-a adaptat perfect tradițiilor regale și că fiecare apariție a ei este lăudată. În schimb, cea care îi calcă tot mai des pe urme Prințesei Diana este Meghan Markle, care a devenit o adevărată țintă pentru jurnaliștii din Marea Britanie.

Diferențele dintre cele două cumnate sunt enorme, iar din această cauză și relația pe care o au ele cu Regina este diferită. Dacă Meghan Markle o înfurie din ce în ce mai des pe Regina Elisabeta, Kate Middleton a ajuns să fie preferata suveranei și să-i câștige respectul.

Potrivit celor de la Mirror, Regina Elisabeta este o mare fană a lui Kate Middleton datorită atitudinii ei, dând dovadă de mult calm atunci când familia regală are unele probleme, având exact comportamentul unei regine. Chiar dacă nu sunt atât de apropiate încât să se confeseze una alteia, sursa citată notează că Regina și Kate se înțeleg foarte bine.

“Regina este fană a lui Kate Middleton. Soția Prințului William a rămas calmă la toate atacurile venite dinspre presă către familia regală și a dat dovadă că și regalitățile sunt oameni normali. A arătat că are încredere în ea și că deține controlul, orice ar fi”, a spus o sursă pentru Vanity Fair.

Vezi și: Prințul George își sărbătorește a șasea aniversare cu dințișori lipsă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies