Kate Middleton, ”îngrozită și umilită” de dezvăluirile lui Meghan Markle

Kate Middleton, îngrozită și umilită de dezvăluirile lui Meghan Markle
Citeste mai mult despre: Kate Middleton, Meghan Markle,
Data publicarii: 16 Martie 2021
Data actualizare: 15 Mai 2021
Kate Middleton s-a declarat ”îngrozită” de dezvăluirile cumnatei sale, Meghan Markle, în cadrul interviului cu Oprah, mai precis de faptul că ar fi făcută pe aceasta să plângă.

Ducesa de Cambridge crede că acuzațiile conform cărora ar fi făcut-o pe Meghan Markle să plângă, acum doi ani, înainte de nunta regală, sunt ”umilitoare, jignitoare”.

Expertul regal Katie Nicholl notează că nu a auzit niciodată ca Ducesa de Cambridge să jignească pe cineva pentru că aceasta este ”foarte atentă la felul în care îi tratează pe cei din jur”.

În timpul interviului cu Oprah, Meghan a spus că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă: ”Kate s-a supărat dintr-un anumit motiv, dar apoi și-a asumat incidentul și și-a cerut scuze. Apoi mi-a adus flori”.

Katie Nicholl a declarat pentru OK! magazine: ”Kate nu a dorit niciodată să se sugereze în presă că ea și Meghan ar fi implicate în vreun conflict, așa că povestea asta este foarte dură pentru ea. 

Nicholl a mai adăugat că există ”diverse variante” ale acelei întâmplări și pretinde că Prințul Harry și Meghan sunt perfecți conștienți că ”nu sunt în poziția de a da o replică”.

Expertul regal susține că Kate Middleton s-a arătat ”întristată, jignită și dezamăgită” de interviul-eveniment al lui Meghan și Harry pentru Oprah Winfrey.

Foto: Getty 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies