Kate Middleton și Prințul William, experiență înspăimântătoare în Pakistan

Kate Middleton și Prințul William, experiență înspăimântătoare în Pakistan
Citeste mai mult despre: Kate Middleton, avion, Printul William,
Data publicarii: 18 Octombrie 2019
Data actualizare: 18 Octombrie 2019
Ducesa și Ducele de Cambridge a avut parte de o experiență înfricoșătoare în cea de-a patra zi a turneului lor în Pakistan.

Joi, avionul în care se aflau Kate Middleton și Prințul William a fost forțat să aterizeze de urgență din cauza unei furtuni puternice. Aeronava, care trebuia să ajungă în Islamabad, a stat două ore în aer, deși era vorba de o călătorie de 25 de minute. 

Citește și: William și Kate au călătorit cu un avion de linie. Cum au reacționat ceilalți pasageri

Pentru că avionul nu a obținut OK-ul pentru a ateriza pe aeroport, pilotul a luat decizia de a se întoarce la locul decolării. William, care în trecut a lucrat ca pilot de avion-ambulanță, a fost întrebat dacă se simte bine în urma turbulențelor puternice de care a avut parte, a glumit: ”Am zburat!”.

Reporterul regal Chris Ship, care s-a aflat alături de Kate și William în avion, a scris ulterior pe Twitter: ”După ce ne-a zguduit bine, avionul a fost nevoit să se întoarcă și să aterizeze în Lahore (locul de unde am plecat)”. 

Alt reporter regal, Simon Perry, a scris și el despre această experiență: ”Phew. Am ajuns! Dar în Lahore. O terifiantă furtună electrică ne-a lovit în timp ce încercam să aterizăm în Islamabad. Fulgerele părea să se spargă în aripa dreaptă a avionului. În ciuda eforturilor pilotului, avionul lui Kate și William nu a putut să aterizeze”.

Foto: Getty 

Vezi și: Prințul George își sărbătorește a șasea aniversare cu dințișori lipsă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies