Kate Moss depune mărturie în procesul lui Johnny Depp. Secretul care i-ar putea ruina apărarea actorului

Kate Moss depune mărturie în procesul lui Johnny Depp. Secretul care i-ar putea ruina apărarea actorului
Kate Moss a avut o relație cu Johnny Depp în perioada 1994-1997. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Mai 2022
Data actualizare: 24 Mai 2022
Kate Moss (48 de ani) va apărea în fața judecătorului pentru a depune mărturie în procesul lui Johnny Depp cu Amber Heard. Modelul, care a avut o relație cu Depp în anii ’90, ar putea fi o armă cu două tăișuri pentru echipa starului din seria „Pirații din Caraibe”.

Kate Moss a fost citată în instanță să depună mărturie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp și ar putea face dezvăluiri din intimitatea relației lor. Cei doi au fost cuplați între anii 1994 - 1997 și au trecut prin câteva momente scandaloase. 

Motivul pentru care Kate Moss a fost chemată în instanță este legat de un posibil incident violent căruia i-ar fi căzut victimă în perioada în care era cu Depp. Amber Heard a dezvăluit că „a auzit” că actorul ar fi împins-o pe scări, într-un acces de furie.

Actrița a pomenit de acest incident în 2020, în timpul procesului de defăimare intentat de actor publisherului ziarului britanic The Sun.

A împins-o pe Kate Moss pe scări, am auzit de la două persoane, și asta mi-a rămas proaspăt în amintire”, a pus Amber Heard, conform nypost.com.

Actrița a pomenit din nou de acest incident în cea de-a doua zi de audieri a procesului care se desfășoară în Fairfax, Virginia. Însă, avocații lui Depp susțin că e o știre fabricată, lansată în ultimul moment, pentru a-l pune pe fostul ei soț într-o lumină nefavorabilă. Lucrurile se vor lămuri odată cu mărturia lui Kate Moss, programată în cursul zilei de miercuri, 25 mai.

Kate Moss și Johnny Depp, o relație cu scântei

Johnny Depp și Kate Moss au avut mai multe momente tensionate. Unul, petrecut în 1994, a culminat cu arestarea lui Johnny Depp pentru distrugere și tulburarea liniștii publice.

În fapt, actorul a întors pe dos camera lor de hotel din New York, în care erau cazați, în timp ce Kate Moss era acolo. Incidentul nu s-a soldat cu răni, însă Depp a fost amendat cu 10.000 de dolari. Judecătorul a renunțat la acuzații după ce a primit asigurări din partea actorului că nu va repeta incidentul.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!