Kate sau Meghan? Cine e cea mai bogată ducesă din Palatul Kensington

Kate sau Meghan? Cine e cea mai bogată ducesă din Palatul Kensington
Citeste mai mult despre: Kate Middleton, Meghan Markle,
Data: 20 Noiembrie 2018
În cazul Ducesei de Cambridge lucrurile sunt clare: Kate era foarte bogată și înainte să intre în familia regală britanică.
Părinții lui Kate dețin un business care valorează 50 de milioane de dolari. Daily Mail, care citează experți financiari, estimează că averea lui Kate s-ar situa, prin urmare, în jurul sumei de 10 milioane de dolari. 
 
De cealalaltă parte, Meghan Markle are o avere estimată la 5 milioane de dolari. Averea lui Markle însumează inclusiv onorariile încasate în urma rolurilor din serialul „Suits” și filmul „Remember Me”. 
 
Publicația mai notează că ambele ducese generează foarte mulți bani pentru economia britanică. Se estimează că vânzările de haine croite după modelul celor purtate de cele două ducese aduc venituri de peste un miliard de dolari Marii Britanii.  

Orice rochie pe care o poartă cele două devine, ulterior, cel mai bine vândut articol vestimentar al lunii. De exemplu, o rochie pe care a purtat-o Meghan luna trecută a dispărut succesiv în câteva ore din stocul magazinului respectiv.

Citește și

Același lucru se întâmplă și în cazul copiilor lui Kate. De exemplu, Prinţul George a adus până acum economiei britanice venituri de 3,3 miliarde de dolari, iar prinţesa Charlotte a generat 4,4 miliarde de dolari. 
Nici Harry și Meghan nu stau degeaba. Și nunta lor a umflat economia britanică.
 
Nunta lor, care a avut loc la începutul anului, a adus economiei țării aproximativ 1,05 miliarde de lire sterline, potrivit estimărilor făcute de Brand Finance, o firmă de consultață britanică. 
 
Market Watch anticipase inițial că evenimentul va aduce economiei aproximativ 500 de milioane de lire, dar a revenit asupra estimării și a dublat cifra. 
 
Brand Finance a făcut aceste estimări pe baza experienției anterioare cu brandurile comerciale, corelate cu analiza nunții fratelui mai mare al lui Harry.
 
Turism: Brand Finance a estimat că nunta regală a adus peste 300 de milioane de lire sterline în turism. În 2011, cu ocazia nunții lui William, a avut loc o creștere de peste 3% pentru turismul britanic. 
 
Industria fashion: Firma britanică de evaluare crede că nunta regală a făcut cadou 150 de milioane de lire sterline industriei fashion.


Public relations & advertising: Brand Finance a estimat că nunta lui Harry cu Meghan a fost echivalentul unei campanii de publicitate pentru Regat, care, în acest context, e privit ca brand. Așadar, pe această zonă de advertising & public relations, firma estimează că nunta lor a adus Regatului 300 de milioane de lire. 
 
Comerț: Aici nunta britanică a adus în Regat aproximativ 50 de milioane de lire în plus.
 
Brand Finance a notat la finalul estimărilor că, în ciuda sumei care pare foarte mare, nu trebuie uitat că PIB-ul Marii Britanii e estimat la aproximativ 2.000 de miliarde de lire sterline, deci încasările Regatului în urma nunții sunt, cumva, un fel de picătură într-un mare ocean. În plus, vorbim despre estimări, care au o marjă de eroare și care sunt bazate pe factori relativi.
FULLSCREEN
Kate sau Meghan? Cine e cea mai bogată ducesă din Palatul Kensington
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies