Katie Sonier, antrenoarea de fitness care ridica greutati in timp ce face spagatul

06 Decembrie 2017, 14:43

Katie Sonier, antrenoarea de fitness care ridica greutati in timp ce face spagatul
Citeste mai mult despre: spagat, antrenament, fitness, flexibilitate,
Sa faci spagatul este deja un lucru impresionant, dar sa ridici deasupra trunchiului greutati, in timp ce esti in spagat, atunci poti spune ca esti deja la un alt nivel in ceea ce priveste conditia fizica. 
Katie Sonier este o antrenoare de fitness care a reusit sa intimideze barbatii in ceea ce priveste sportul. Ii place sa combine miscarile de stretching cu accesoriile, dupa cum se poate vedea din filmuletul postat de aceasta pe Instagram, in care ridica greutati de 30 de kg deasupra trunchiului, in timp ce este in spagat.

 

Goal: to be as extra as possible ????????‍♀️

A post shared by Katie Sonier, CPT (@katiesonier) on

 
Gimnasta spune ca miscarile de aerobic le-a inceput de cand juca in echipa de lacrosse din liceu. 
 
"Imi place sa fac lucruri prostesti, dar impresionante cu corpul meu!", a declarat Sonier pentru revista PEOPLE. 
 
"Sa ridici greutati in timp ce faci spagatul, poate parea ceva copilaresc, dar arata munca grea pe care o depun in fiecare zi in sala de fitness - echilibru, rezistenta, mobilitate si flexibilitate. Corpul uman este o masinarie si este destul de interesant de ce este capabil sa faca cu multa munca grea.", a mai adaugat antrenoarea. 

 

Single leg work ????????

A post shared by Katie Sonier, CPT (@katiesonier) on

 
Aceasta mai sustine ca oamenii care se simt obositi dupa antrenament, au impresia ca s-au suprasolicitat, dar in realitate ei castiga o mica doza de flexibilitate:" Flexibilitatea, din pacate, este un element in fitness care este neglijat. Dar este foarte important, deoarce atunci cand iti imbunatatesti acest element, iti creste si rezistenta.

 
Pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca flexibilitatea, Sonier, a creat un plan de antrenament pentru 6 saptamani, dar inainte de inceperea acestui program, recomanda cateva minute pe zi de stretching. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO