Katy Perry neagă acuzațiile pe care i le aduce Kesha în procesul pe care ultima i l-a deschis producătorului Dr. Luke 

Katy Perry neagă acuzațiile pe care i le aduce Kesha în procesul pe care ultima i l-a deschis producătorului Dr. Luke
Citeste mai mult despre: Katy Perry,
Data: 28 August 2018
Cântăreața americană  neagă că ar fi fost violată de producătorul american Dr. Luke, pe numele său real Lukasz Gottwald.

Acuzația a fost făcută în documentele depuse în instanță de avocații cântăreței Kesha în procesul pe care aceasta i l-a deschis celebrului producător în urmă cu patru ani. În aceste documente apare și copia unui mesaj pe care Kesha i l-a trimis la acea vreme lui Lady Gaga, în care îi spune că Luke a violat-o și pe Katy Perry. În mesaj, Kesha spune că Luke a folosit un rape drug numit Rohypnol, pe care l-ar fi folosit și în cazul ei. 

Citește și

Documentele depuse în instanță de avocații Keshei au fost făcute publice de o sursă din instanță, care le-a oferit inițial publicației US Weekly. 

Katy Perry, în vârstă de 33 de ani, nu l-a acuzat niciodată pe Dr. Luke de comportament nepotrivit, iar avocații ei au infirmat astăzi veridicitatea mesajului prezentat în instanță de avocații Keshei.

Foto: Lady Gaga / Dr. Luke / Kesha

Perry a lucrat împreună cu Dr. Luke la piesele „I kissed a girl” și „Roar” și, potrivit spuselor avocaților cântăreței, au o relație foarte bună.

La rândul său, Luke a negat acuzațiile prin intermediul avocaților săi.

FULLSCREEN
Kesha neagă acuzațiile pe care i le aduce Kesha în procesul pe care ultima i l-a deschis producătorului Dr. Luke 
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies