Katy Perry si Rihanna nu isi mai vorbesc. De ce s-au certat cele doua foste bune prietene

Katy Perry si Rihanna nu isi mai vorbesc. De ce s-au certat cele doua foste bune prietene
Citeste mai mult despre: Katy Perry, Rihanna,
Data: 14 Februarie 2013
Katy Perry este atat de suparata pe Rihanna incat evita orice fel de contact cu aceasta. La recenta Gala a Premiilor Grammy, ea a cerut organizatorilor sa-i ofere un loc in sala cat mai departe de Rihanna.

Conform Daily Mail , relatia dintre cele doua a fost intrerupta dupa decizia Rihannei de a se intoarce la Chris Brown, artist care se afla inca sub supraveghere de catre politie tocmai pentru ca a abuzat-o fizic in 2009.

O sursa a dezvaluit pentru US Magazine: Katy Perry nu mai este apropiata de Rihanna pentru ca nu aproba decizia acesteia de a se intoarce la Chris Brown".

Prietenii Rihannei insista ca aceasta din urma nu are nicio problema cu Katy Perry, dar nu-i pasa ce cred altii despre relatia ei cu Chris Brown pentru ca ea este fericita acum.

"Rihanna nu are nicio problema cu cineva si nu ii pasa ce cred altii despre relatia ei. La Grammy s-a simtit bine alaturi de Chris", a spus un apropiat al celor doi pentru HollywoodLife.

Katty Perry pe de alta parte crede ca Rihanna face o "greseala uriasa" prin impacarea cu Chris Brown.

Cele doua prietene au inceput sa aiba o relatie mai rece de cand Rihanna s-a sarutat cu Brown in septembrie, la MTV Video Music Awards, atunci cand ele au venit impreuna la festivitate.

MEDIAFAX
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO