Jos "sutienul-titirez"! Cine este cantareata cu cele mai periculoase sutiene din industria muzicala

Jos sutienul-titirez ! Cine este cantareata cu cele mai periculoase sutiene din industria muzicala
Citeste mai mult despre: Katy Perry, sutien titirez, vedete,
Data publicarii: 12 Iulie 2012
Data actualizare: 12 Iulie 2012
Katy Perry este in pericol. Brokerii de asigurari se tem ca vedeta si-ar putea luxa gatul. Vinovat de acest pericol iminent este chiar  trademark-ul vedetei americane: "sutienul-titirez".

In ultima perioada, s-a ajuns la concluzia ca vedeta pop Katy Perry detine cele mai periculoase sutiene din industria muzicala. Brokerii de asigurari ai cantaretei i-au comunicat sa renunte la aceste obiecte vestimentare unice pentru a evita accidentele. Sutienele purtate de Katy sunt faimoase datorita elementelor mobile pe care le au in dotare.

Ingrijorarea asiguratorilor este indreptatita: au existat numeroase situatii in care parul lui Katy a fost prins in rotile mobile ale sutienelor, luxarea gatului celebrei cantarete fiind foarte de posibila.

Katy Perry a afirmat ca a primit numeroase avertizari de la firma de asigurari, cu privire la posibilele accidente cauzate de sutienele buclucase. Cu toate acestea, starul nu le considera un pericol. Mai mult, vedeta se amuza, afirmand ca, inca de pe bancile scolii, era cunoscuta ca avand cele mai inadecvate sutiene.

In mod evident, brokerii nu sunt interesati de sanatatea lui Katy, ci de sumele colosale pe care ar fi nevoiti sa le plateasca daca un singur muschi al artistei ar avea de suferit.

Starul american recunoaste ca a trecut prin momente penibile din cauza vestimentatiei sale inovatoare. Nu de putine ori, in timpul concertelor, perucile purtate de vedeta s-au incalcit in binecunoscutul "mobile candy bra".  

Totusi, Katy Perry este o profesionista: oricat de jenante ar fi aceste momente, artista isi continua show-ul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cate sacrificii trebuie sa faca o vedeta pentru arta sa!
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies