Keanu Reeves a donat 70% din salariul primit pentru Matrix. Unde au mers banii

Keanu Reeves a donat 70% din salariul primit pentru Matrix. Unde au mers banii
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Ianuarie 2022
Data actualizare: 04 Ianuarie 2022
Dacă s-ar face un top al celor mai generoase și iubite celebrități de la Hollywood, Keanu Reeves ar fi cu siguranță în TOP 3.

Deși are milioane de euro în conturi, actorul de 57 de ani duce o viață modestă. Starul locuiește într-un apartament și nu de puține ori a fost surprins de paparazzi mergând cu metroul prin New York.

Viața actorului a fost marcată de multe drame, de la moartea logodnicei sale până la boala surorii sale. În 1991, sora sa mai mică, Kim, a fost diagnosticată cu leucemie, un tip de cancer de sânge, cu care s-a luptat timp de 10 ani înainte de a intra în remisie.

Recent, s-a aflat că actorul a donat aproximativ 70% din salariul primit pentru “The Matrix” pentru a ajuta la descoperirea unui tratament pentru leucemie.

Actorul a fost plătit în avans cu 10 milioane de dolari și a câștigat în total 35 de milioane de dolari pentru primul film din franciză, în 1999.

Keanu Reeves a înființat o organizație caritabilă pentru a-i sprijini pe cei bolnavi de cancer. Actorul nu și-a folosit numele pentru această organizație

“Am o fundație privată care funcționează de cinci sau șase ani și ajută câteva spitale pentru copii și cercetările legate de cancer. Nu-mi place ca numele meu să fie atașat de ea, doar las fundația să facă ceea ce știe mai bine”, declara Keanu în 2009, potrivit New York Post.

De-a lungul anilor, Keanu s-a implicat în numeroase proiecte de caritate. În iunie 2020, Keanu a scos la licitație o întâlnire de 15 minute pe Zoom, pentru a strânge bani pentru organizația “Camp Rainbow Gold”, care luptă împotriva cancerului la copii.

Citește și: Ce se întâmplă după ce murim? Răspunsul lui Keanu Reeves, viral pe internet

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cel mai vizitat loc de români - Revelion 2022
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!