Keanu Reeves, gest de milioane pentru cascadorii din John Wick! Ce cadouri extravagante le-a oferit în semn de recunoștință 

Keanu Reeves, gest de milioane pentru cascadorii din John Wick! Ce cadouri extravagante le-a oferit în semn de recunoștință
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 27 Octombrie 2021
Data actualizare: 27 Octombrie 2021
Keanu Reeves, în vârstă de 57 de ani, este unul dintre cei mai discreți și cei mai apreciați actori de la Hollywood. Atât colegii de breaslă, cât și fanii, îl admiră pentru modul în care se comportă cu cei care îi apreciază munca. Zilele trecute, însă, s-a întrecut pe sine și a făcut cascadorilor din John Wick o surpriză de proporții!

Nu de puține ori s-a fotografiat cu fanii, le-a acordat autografe chiar și atunci când era obosit sau le-a făcut mici surprize pe care nu le vor uita curând. Zilele trecute, Keanu Reeves a demonstrat, încă o dată, că merită într-adevăr toate laudele primite. 

Keanu Reeves știe cum să se comporte cu colegii de echipă! Actorul a făcut cadou ceasuri Rolex tuturor cascadorilor care au pus în practică scenele spectaculoase ale personajului John Wick! 4 cascadori din Paris, care au transformat în realitate mișcările spectaculoase ale personajului John Wick, au primit cadou, din partea actorului, ceasuri Rolex, modelul 2020 Sumbarine!

Gestul de recunoștință l-a costat pe Keanu Reeves nu mai puțin de 40.000 de dolari! Se pare că bucuria pe care au resimțit-o colegii săi a fost mai importantă pentru actor decât banii deținuți în conturile bancare. 

Fiecare cascador a primit un ceas personalizat, pe care le-au fost gravate numele și numărul scenei în care au jucat. Unul dintre cascadori s-a mândrit pe Instagram cu darul primit și a scris că este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune "da" , e "nu"

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies