Keira Knightley, dezbracata in noua reclama Chanel Coco Mademoiselle. A fost considerata prea sexy. Spotul publicitar, interzis la TV

Keira Knightley, dezbracata in noua reclama Chanel Coco Mademoiselle. A fost considerata prea sexy. Spotul publicitar, interzis la TV
Data publicarii: 13 Februarie 2013
Data actualizare: 13 Februarie 2013
Videoclipul comercial pe care Keira Knightley l-a realizat pentru un parfum a fost restrictionat la TV. Ipostazele in care apare actrita au fost considerate prea sexy pentru a fi difuzate in timpul programelor care pot fi urmarite si de copii in Marea Britanie.

Desi isi dezvaluie doar spatele si umerii, actrita se afla in ipostaze nepotrivite pentru copii, in opinia agentiei care se ocupa cu monitorizarea televiziunilor in Marea Britanie, informeaza Daily Mail. Reclama este realizata pentru parfumul Chanel Coco Mademoiselle.

Chanel si-a aparat reclama despre care a spus ca este "jucausa si senzuala, nicidecum indecenta". Decizia Autoritatii de Standard pentru Reclame vine ca urmare a ingrijorarii parintilor privind sexualitatea din programele de televiziune, unul dintre acestia fiind si prim-ministrul britanic.

Reclama a fost difuzata in timpul filmului "Ice Age 2", care s-a bucurat de o audienta considerabila in randul familiilor britanice.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies