Keira Knightley refuză să mai joace scene intime în filme regizate de bărbați. „Nu mai vreau să fac asta”

Keira Knightley refuză să mai joace scene intime în filme regizate de bărbați. Nu mai vreau să fac asta
Keira Knightley a jucat alături de Johnny Depp și Orlando Bloom în „Pirații din Caraibe”. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Ianuarie 2021
Data actualizare: 26 Ianuarie 2021
Keira Knightley, care a cunoscut celebritatea mondială odată cu seria „Pirații din Caraibe”, spune că a terminat-o cu scenele de sex regizate de bărbați. Actrița de 35 de ani a explicat de ce nu se mai simte confortabil să se dezbrace în fața camerelor de luat vederi.

Keira Knightley refuză să mai joace în scene intime regizate de bărbați. Actrița britanică a dezvăluit că a luat decizia de a nu se mai dezbrăca în filme decât dacă acestea sunt regizate de femei. Actrița spune că scenele de sex gândite de bărbați sunt „oribile”, pigmentate cu „trupuri pline de ulei” și „grohăieli” dezgustătoare.

Nu vreau să fiu în acele scene de sex oribile în care ești uns cu ulei și toată lumea se holbează la tine. Nu mă interesează să fac asta. Mă simt foarte inconfortabil sub privirile bărbaților”, a dezvăluit actrița în podcastul Chanel Connects.

Actrița a mărturisit că de când a devenit mamă a pierdut orice satisfacție de a apărea dezbrăcată în fața camerelor de luat vederi. 

Sunt prea orgolioasă, iar corpul meu a dat doi copii până acum și aș prefera să nu stau în fața unui grup de bărbați goi”, a mai spus actrița.

Keira Knightley este căsătorită din 2013 cu muzicianul James Righton. Împreună au două fete, una de 5 ani și jumătate, cealaltă de un an și jumătate.

În 2007, Keira Knightley a apărut în filmul Atonement (Remușcare), unde a filmat o celebră scenă de sex cu actorul James McAvoy. În 2018, ea a dezvăluit într-un interviu că a fost cea mai reușită scenă intimă pe care a filmat-o vreodată.

Cea mai bună scenă de sex pe care am făcut-o este cea din Atonement, din bibliotecă. A fost cea mai bună scenă de sex, dar și cea mai bună pe care am tras-o vreodată”, a spus actrița. Filmul din 2007 a fost regizat de Joe Wright.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!