Kellan Lutz, de la rolul de vampir in "Twilight" la cel din "Hercule 3D". La ce transformare spectaculoasa si-a supus corpul

Kellan Lutz, de la rolul de vampir in  Twilight  la cel din  Hercule 3D . La ce transformare spectaculoasa si-a supus corpul
Citeste mai mult despre: Kellan Lutz, Hercule 3D, Twilight,
Data: 02 August 2013
Unul dintre cei mai populari actori din saga "Twilight" va deveni "Hercule" in noul film 3D al regizorului Renny Harlin. Bugetul filmului e de 70 de milioane de dolari, iar filmarile se desfasoara in Bulgaria.

Desi Kellan Lutz e cunoscut si gratie carierei sale de model, regizorul le-a spus celor de la Hollywood Reporter ca "este nevoie de mai mult decat un fizic bun pentru a portretiza cea mai legendara personalitate mitologica din istorie, iar Kellan are exact acest lucru: personalitate".

Mai stii 'Lambada'? Uite cum arata acum cantareata care a facut cel mai sexy hit al anilor '90


Regizorul a marturisit  ca ceea ce l-a impresionat la actor este "pasiunea. Nu ii este frica sa exploreze calitatile si vulnerabilitatile personajului", adauga Harlin.

Membrii echipei sunt foarte incantati sa il aiba pe Lutz alaturi, iar Harlin il sustine foarte mult, fiind de parere ca actorul ar putea, odata cu acest rol, sa creasca foarte mult si sa devina un mare star.

Lutz are experienta in roluri de acest gen, dupa cel din "Immortals", din 2011, in care l-a interpretat pe Poseidon.

 

FULLSCREEN
Kellan Lutz, de la vampir la Hercule
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO