Kellan Lutz, starul din "Legenda lui Hercule" are o iubita superba: vezi cum s-a transformat actorul dupa ce a cunoscut celebritatea cu franciza "Twilight"

Kellan Lutz, starul din Legenda lui Hercule are o iubita superba: vezi cum s-a transformat actorul dupa ce a cunoscut celebritatea cu franciza Twilight
Data publicarii: 11 Ianuarie 2015
Data actualizare: 12 Ianuarie 2015
Kellan Lutz a reusit in ultmii ani sa revina in centrul atentiei cu filme ca "Immortals" sau "Legenda lui Hercule", dupa ce a devenit celebru cu un rol secundar in seria Twilight. Insa, la inceput de an, actorula a atras atentia tabloidelor, dupa ce a inceput o relatie cu un model Playboy.

In 2014, Kellan Lutz a aparut in productia spectaculoasa, "Legenda lui Hercule". Noul Hercule al Hollywood-ului a avut ocazia sa isi arata forta si muschii, multe dintre doamne considerandu-l un sex simbol. Dupa seria celebra Twilight, in care l-a jucat pe vampirul Emmet Cullen, starul american, in varsta de 29 de ani, a ramas in peisaj si s-a facut remarcat in productii ca "The Expendables 3", "The Legend of Hercules".

Nascut pe 15 martie 1985, starul provine din Dakota de Nord, dintr-o familie numeroasa si mai are alti 6 frat si o sora. A crescut in Arizona si a inceput cursurile universitatii Chapman, specializarea inginerie chimica, dar a renuntat pentru a-si incerca norocul in modelling si actorie.

Citeste continuarea articolului si vezi imaginile pe procinema.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies