Kendall Jenner, asupru criticată din cauza rochiei pe care a purtat-o la o nuntă: ''Cred că o ura tare pe mireasă!''

Kendall Jenner, asupru criticată din cauza rochiei pe care a purtat-o la o nuntă: Cred că o ura tare pe mireasă!
Citeste mai mult despre: Kendall Jenner, rochie,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 16 Noiembrie 2021
Data actualizare: 16 Noiembrie 2021
Kendall Jenner este, poate, cel mai de succes model al momentului și, cu siguranță, atrage atenția tuturor. Dacă mai vine și îmbrăcată într-o ținută provocatoare,  mai mult ca sigur toate privirile vor fi ațintite asupra ei. Și chiar asta s-a întâmplat la cea mai recentă nuntă la care a fost invitată.

“Nesimțită”, “nepoliticoasă”, “fără niciun gust” – acestea sunt câteva dintre remarcile la adresa ținutei pe care Kendall Jenner a purtat-o la nunta lui Lauren Perez, influencer. Dacă la ceremonia religioasă a fost elegantă într-o rochie albastră cu umerii goi, la petrecere aceasta a îmbrăcat o ținută Mônot, cu multă piele la vedere. 

Fanii au criticat-o pe vedetă pe rețelele de socializare pentru “lipsa de bun simț”, considerând că rochia este total nepotrivită pentru o nuntă. “Sper că mireasa și-a dat acordul”, a spus un fan. Altul a ajuns la concluzia că modelul o ura pe mireasă de a ales să o eclipseze cu asemenea outfit.

Kendall Jenner, care a fost domnișoară de onoare, și-a făcut mai multe selfie-uri în baie în rochia controversată. Aceasta face parte din noua colecție Mônot, însă nu a fost pusă încă în vânzare.

“Eu aș fi dat-o afară de la nunta mea”, a comentat cineva. “E dezgustător să vii așa la o nuntă!”, “Nici măcar nu arata mai bine ca mireasa, e doar lipsită de respect”, “Jenant!”, au mai spus fanii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies