"Nu am vazut in viata mea asa ceva". E incredibil ce a facut acest concurent in etapa urmatoare la "America's Got Talent"

Nu am vazut in viata mea asa ceva . E incredibil ce a facut acest concurent in etapa urmatoare la  America s Got Talent
Data: 08 August 2013
Prestatia din preselectii a lui Kenichi Ebina, un tanar japonez in varsta de 38 de ani, de la "America's Got Talent" a strans peste 11 milioane de vizualizari pe Youtube in timp record.

Tanarul a anuntat initial ca a venit pe scena "America's Got Talent" sa prezinte "un fel de dans". Aceasta replica i-a facut pe toti suspiciosi si nimeni nu se astepta sa vada un talent adevarat, dar, in momentul in care Kenichi si-a inceput numarul, publicul si juriul au fost profund impresionati.


Ai talent cu carul? hai sa-l arati tarii intregi! Vino si TU la preselectiile "Romanii au talent"

In etapa urmatoare, japonezul a gasit o metoda geniala de a atrage atentia si de a-si pune in valoare talentul. Dupa dansul tip Matrix din preselectii, tanarul s-a transformat acum intr-un personaj de joc video, iar miscarile sale de robot i-a lasat muti de uimire pe jurati.

Si acest clip are toate sansele sa devina viral pe net. "E cel mai tare moment pe care l-am vazut vreodata intr-un show de talente", "Omul asta merita sa castige America's Got Talent" scriu oamenii pe Youtube.

FULLSCREEN
Kenichi Ebina dansator se transforma in personaj de joc video America's Got Talent
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO