Kevin Creekman a devenit popular pe Instagram, după o transformare spectaculoasă. Bărbatul a slăbit 80 de kilograme

Kevin Creekman a devenit popular pe Instagram, după o transformare spectaculoasă. Bărbatul a slăbit 80 de kilograme
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 23 Aprilie 2021
Data actualizare: 05 Iunie 2022
Kevin Creekman a cheltuit aproape 25.000 euro pentru a acoperi cu tatuaje urmele lăsate de operațiile de îndepărtare a pielii la care a fost supus acum câțiva ani. Când avea 18 ani, bărbatul cântărea 150 de kilograme, iar acest lucru l-a făcut să treacă și printr-o depresie. 

Determinat de o voință puternică de a slăbi, într-o zi Kevin s-a apucat de sport și a început o dietă, bazată pe consumul zilnic a 1500 de calorii. După ce a reușit să dea jos 80 de kilograme, Kevin a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea pielii de pe abdomen. Drept urmare, i-au rămas cicatrici. 
 

Sursă foto: Facebook/ The Creekman (2015)

„Am fost fost supraponderal încă din copilărie și cred că există mai mulți factori care au contribuit la acest lucru. Îmi plăceau carbohidrații și dulciurile și eram destul de izolat social. De asemenea, cred că a existat o componentă genetică care m-a făcut să mă îngraș mai ușor, spune Kevin.
 


Recent, Kevin Creekman și-a împărtășit povestea de viață printr-un filmuleț în care se vede cum arăta cu ani în urmă, la 150 de kilograme. Bărbatul își îndeamnă urmăritorii să nu renunțe niciodată la visele lor, dând exemplu transformarea lui spectaculoasă. 
 


După ce a decis să se acopere de tatuaje și să capete masă musculară, prin antrenamente intensive, Kevin Creekman a ajuns să fie foarte popular pe rețelele de socializare. El a început să primească oferte de publicitate de la diferite branduri, devenind model cunoscut în Los Angeles. 


Sursă foto: Instagram/ Twitter/ Facebook: The Creekman 

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!