Kevin McCallister la 39 de ani arată exact ca la 10 :) ! Macaulay Culkin, super simpatic într-o reclamă de Crăciun

Kevin McCallister la 39 de ani arată exact ca la 10 :) ! Macaulay Culkin, super simpatic într-o reclamă de Crăciun
Citeste mai mult despre: kevin McCallister, Macaulay Culkin,
Autor: Doina Goanta
Data: 06 Noiembrie 2019
De ani de zile fanii Home Alone așteaptă cu sufeltul la gură anunțul că filmul copilăriei lor se vă reface cu Macaulay Culkin în rolul principal :) Au fost zeci de zvonuri, însă nu s-a concretizat nimic. Până când ne vom vedea însă visul devenit realitate, putem doar să ne imaginăm cum ar arăta simpaticul Kevin McCalister  ca adult. Iar cea mai recentă reclamă în care apare Macaulay pare un fel de teaser :) 

Macaulay Culkin a fost ales de brandul Happy Socks pentru a fi ambasadorul campaniei lor de Crăciun. Actorul pare o întruchipare a legendarului Kevin McCalister ajuns la maturitate :)  

Citește și

Îmbrăcat într-un “ugly Christmas sweater”, șosete cu motive de sărbători și pantaloni de lână cu gleza la vedere, Macaulay este adorabil!

În vara, compania Disney a anunțat că plănuiește să facă remake-uri după o serie de filme de succes, inclusiv după celebra comedie ”Home Alone”. 

La aflarea știrii, actorul Macaulay Culkin, care a avut rolul principal în două dintre cele trei filme ale francizei ”Home Alone”, a hotărât să-și exprime sentimentele față de anunțul companiei Disney.

Citeste si: Macaulay Culkin le răspunde în cel mai haios mod celor care vor să facă petiție să îl aducă înapoi în "Singur acasă"

Acesta s-a pozat în fața televizorului, cu laptopul în brațe, o farfurie cu niște resturi de mâncare în mână și burta umflată exagerat. Look-ul amuzant a fost completat de bentița albă care îi ține pletele blonde. 

”Așa ar arăta un Home Alone la zi”, a glumit el în comentariul care însoțește poza.

Pentru a sublinia ideea, Culkin a purtat un maieu alb, neîncăpător, sub o cămașă descheiată la nasturi, care i-a scos la vedere abdomenul. 

Lângă actor, pe canapea, se află încă două cutii cu mâncare, aproape goale. 

Vestea că filmul ”Singur acasă” vă avea un remake a stârnit indignarea unor fani, care s-au grăbit să solicite companiei de producție să lase filmul clasic în pace. 

”Când credeam că nu mai pot să îndur alte vești anul acesta, tocmai am aflat că Disney vrea să facă un remake după Home Alone”, a menționat un utilizator Twitter. 


Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Kevin McCallister la 39 de ani arată exact ca la 10 :) ! Macaulay Culkin, super simpatic într-o reclamă de Crăciun
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies