Kevin Spacey a scăpat de procesul de agresiune sexuală tocmai datorită acuzatorului său

Kevin Spacey a scăpat de procesul de agresiune sexuală tocmai datorită acuzatorului său
Kevin Spacey e încântat de decizia instanței. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Iulie 2019
Data actualizare: 18 Iulie 2019
Actorul american Kevin Spacey (59 de ani) răsuflă ușurat, după ce procurorii statului Massachusetts au retras acuzațiile de agresiune sexuală.

Kevin Spacey a ieșit învingător în procesul cu William Little, fiul unui fost prezentator TV din Boston care l-a acuzat că l-a pipăit. Procurorii nu au avut suficiente probe pentru condamnarea lui Spacey, mai ales din cauză că acuzatorul a refuzat să depună mărturie în instanță împotriva actorului.

El a invocat Al 5-lea Amendament și nu a furnizat instanței probe concludente care să susțină acuzațiile. Procuratura a renunțat la dosar, iar judecătorul a închis cauza, scrie Vanity Fair.

Actorul din House of Cards a fost târât în tribunal anul trecut de William Little. În vârstă de 21 de ani, tânărul a susținut că Spacey l-a îmbătat, în 2016, și l-a pipăit într-un bar din Nantucket.

Kevin Spacey a negat acuzațiile încă de la început, dar asta nu l-a ferit de un șoc în plan profesional. Actorul, care era personajul principal al seriei House of Cards, a fost concediat de producătorii seriei din cauza acuzațiilor.

La scurt timp după debutul procesului, Kevin Spacey a postat un filmuleț pe contul său de Instagram, din care se poate înțelege că știe ce vrea acuzatorul lui. Vezi video mai jos!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

House of Cards a continuat și fără Kevin Spacey

După concedierea actorului Kevin Spacey, rolul principal a fost preluat de Robin Wright. Claire Underwood devine președintele Statelor Unite prin intrigă, șantaj și presiuni asupra celor din jur.

Interpretarea excepțională din serial i-a adus actriței o nominalizare la premiile Emmy 2019, din luna septembrie. Este a șasea nominalizare la cetagoria Cea mai bună actriță într-o dramă TV.

Fotografii: Getty Images

Citește și: Lista nominalizărilor premiilor Emmy 2019. Urzeala tronurilor, marele favorit

Vezi și: Cine va fi viitorul James Bond


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies