Kevin Spacey, din nou în atenția poliției pentru hărțuire

Kevin Spacey, din nou în atenția poliției pentru hărțuire
Citeste mai mult despre: Kevin Spacey, #MeToo,
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Iulie 2018
Data actualizare: 04 Iulie 2018
Kevin Spacey are din nou probleme legale.

Trei noi plângeri au fost formulate împotriva actorului american, scrie BBC. Astfel, numărul plângerilor formulate împotriva sa a ajuns deja la șase, dintre care cinci vizează infracțiunea de agresiune sexuală, iar una e pentru hărțuire. 

Poliția din Londra a declarat prin intermediul unui oficial că reclamațiile vin din partea a trei bărbați care susțin că au fost agresați în perioda februarie – aprilie. 

Din noiembrie 2017 și până acum, actorul a fost acuzat de peste 30 de bărbaţi, odată cu apariția mișcării #MeToo. Unul dintre cei mai vocali atunci a fost un jurnalist, care l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea 14 ani. Spacey s-a apărat atunci printr-un mesaj prin care a transmis că este „mai mult decât șocat și îngrozit" de această poveste.

Acuzațiile de acest fel au continuat să curgă la acea vreme și Spacey a mărturisit, într-un final, că este gay, după ce a fost acuzat că i-a făcut avansuri și actorului Anthony Rapp.

 

Sound check at the gorgeous State Theatre for my gig with Adam Pascal in Uniontown, PA

A post shared by Anthony Rapp (@albinokid1026) on

Rapp, care e cunoscut mai ales din serialul "Star Trek: Discovery", l-a acuzat pe Spacey că a încercat să-l agreseze pe când avea doar 14 ani, în 1985. Atunci, Spacey a răspuns public spunând că nu își amintește incidentul, dar e posibil să se fi întâmplat, caz în care ,,e vorba, mai mult ca sigur, de un comportament nepotrivit al cuiva care era clar beat”, a precizat el.

Cu toate astea, Spacey, în vârstă de 58 de ani, a negat cele trei noi acuzații aduse. 

Kevin Spacey e considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale. El a câștigat două premii Oscar pentru rolurile interpretate în filmele „ The Usual Suspects” (1995) şi „American Beauty”. Din 2013, a jucat rolul principal în serialul „House of Cards”. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies