Kim Jong Un are un frate mai mare care, conform succesiunii, trebuia să fie lider! De ce nu s-a întâmplat asta?

Kim Jong Un are un frate mai mare care, conform succesiunii, trebuia să fie lider! De ce nu s-a întâmplat asta?
Data: 27 Aprilie 2020
Kim Jong-Chui, născut în 1981, este fratele mai mare al liderului din Coreea de Nord și toată lumea s-ar fi așteptat ca el să devină “comandant suprem”, după moartea lui Kim Jong-Il.  

Cu toate acestea, succesor a devenit Kim Jong-Un, în jurul căruia în ultimele zile s-au creat numeroase controverse legate de starea de sănătate. S-au făcut inclusiv pronosticuri legate de cine i-ar urma liderului actual - mai ales că la un moment dat s-a crezut că ar fi decedat. Ziarele și-au amintit în acest context de fratele mai mare al lui Kim Jong-Un, dar i-au dat puține șanse lui Kim Jong-Chui și de data asta.
 
Potrivit publicațiilor internaționale, se pare că Kim Jong-Chui nu e interesat în niciun fel de politică și preferă să se dedice muzicii. Acest lucru este cunoscut pentru că unul dintre diplomații nord-coreeni de la Londra a dezvăluit că bărbatul e considerat un chitarist foarte talentat în Coreea de Nord, dar nu are niciun statut politic.

În plus, KBS Coreea anunța în urmă cu câțiva ani că Kim Jong-Chui a fost fotografiat în Singapore, la un concert al lui Eric Clapton din 14 februarie 2011, lucru total ieșit din comun pentru un cetățean din Coreea de Nord. Fotografia a fost apoi preluată de publicațiile din întreaga lume.

Citește și


Mai mult, straitstimes.com îl citează pe un anume Mr Kenji Fujimoto-acesta fiind un nume fictiv ales pentru protejarea identității, care spunea că fostul lider din Coreea de Nord, Kim Jong Il îl considera pe fiul său pasionat de chitara “prea efeminat” și, prin urmare nepotrivit să îl urmeze. Se pare că acest așa-numit Kenji Fujimoto ar fi fost sushi chef-ul personal al fostului lider nord-coreean și avea acces la astfel de informații. Ziarele tind să îi dea crezare, pentru că această teorie explică situația actuală și faptul că, deși statutul de fiu mai mare îl declara succesor, Kim Jong-Chui nu a devenit lider al țării.

Vezi și video:


FOTO: GETTY
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies