Kim Jong Un și ”Brigada plăcerii”. Cum selectează dictatorul tinere pentru a servi elita Coreei de Nord

Kim Jong Un și Brigada plăcerii . Cum selectează dictatorul tinere pentru a servi elita Coreei de Nord
Citeste mai mult despre: Kim Jong Un, Brigada placerii,
Data publicarii: 26 Aprilie 2020
Data actualizare: 26 Septembrie 2021
Dictatorul este renumit pentru faptul că nu-și refuză nicio plăcere. Astfel, deși este căsătorit, acesta are la dispoziție un grup secret de tinere pregătite să-i satisfacă dorințele. 

Acestea sunt, conform Daily Mail, selectate direct din liceu și supuse unor atente teste medicale, care sunt menite să certifice că sunt virgine, înainte de a fi forțate să ducă o viață de sclave sexuale. 

Citește și: Misterioasa viață a soției lui Kim Jong Un, Ri Sol Ju, care dispare frecvent din lumina reflectoarelor

Suflete nefericite - unele dintre acestea au și 13 ani - sunt alese pentru a face parte din așa-zisa „Brigadă a plăcerii”, pentru a servi liderului Kim Jong Un și elitei sale. 

Opozanții regimului au vorbit despre petreceri sexuale, cu multă băutură, la care femeile sunt obligate să-și radă părul dacă pierd la jocuri. 

Altele sunt obligate să urmeze cursuri riguroase pentru a învăța tehnici avansate de masaj ori să cânte și să danseze la nivel profesionist. 

Această tradiție a fost stabilită de bunicul dictatorului, Kim II Sung, care a transmis-o mai departe fiului său, Kim-Jong II. 

După moartea tatălui său, în 2011, Kim Jong Un a desființat brigada pentru trei ani, cât a durat perioada oficială de doliu în care țara s-a aflat.

Mai târziu, acest grup a fost recreat. O sursă a menționat pentru Daily Mail că tinerele sunt cazate la Hotelul Koryo din Pyongyang, sub atentă supraveghere. 

Când acestea depășesc vârsta ”admisă”, sunt înlocuite cu alte tinere și sunt lăsate să se căsătorească cu generali sau alți oameni din anturajul lui Kim Jong Un.

Tinerele recrutate trebuie să împlinească mai multe criterii: să fie înalte, frumoase și să ”aibă picioarele drepte”. 

”Brigada plăcerii” a tatălului lui Kim Jong Un, Kim Jong II, a fost plătită, după moartea acestuia din urmă, cu 4000 de dolari pentru fiecare membră, drept compensație. Majoritatea au fost luate din școală și mutate din localitatea lor de naștere fără consimțământul părinților.

O fostă membră, Mi-Hyang, care a reușit să fugă în Coreea de Sud, a mărturisit că a fost luată cu forța din clasa ei, la vârsta de 15 ani, de doi soldați. Oficialii au dat buzna în școală, au apreciat din ochi fiecare elevă și au ales-o pe ea. Apoi, au întrebat-o dacă a făcut vreodată sex cu vreun băiat și, într-un final, au trimis-o să devină sclava lui Kim Jong-II, a declarat aceasta pentru publicația Marie Claire, în 2010. 

Foto: Getty , Profimediaimages.ro
 

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!