Kim Kardashian, donații de 500.000 de dolari de Sărbători. „Vreau să răspândesc iubire”

Kim Kardashian, donații de 500.000 de dolari de Sărbători. bdquo;Vreau să răspândesc iubire
Kim Kardashian vrea să pună un cadou sub bradul oamenilor necăjiți. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Decembrie 2020
De Crăciun, Kim Kardashian se gândește la oamenii care n-au fost la fel de norocoși ca ea. Starleta a anunțat pe rețele sociale că va face cadou câte 500 de dolari unui număr de 1.000 de oameni.

Cu o avere de 900 de milioane de dolari, Kim Kardashian își permite să fie extrem de darnică de Sărbători. Vedeta internațională a anunțat pe Twitter că se va lipsi de 500.000 de dolari din avutul ei pentru a face cadouri persoanelor care nu au ce pune pe masă de Crăciun sau care au dificultăți financiare din cauza pandemiei de Covid-19.

Citește și

Este cel mai frumos moment al anului. Știu că anul 2020 a fost foarte greu și că oamenii se luptă, își fac griji că nu mai pot plăti chiria, au de pus mâncare pe masă sau un cadou sub brad pentru copiii lor. Vreau să răspândesc iubire trimițând câte 500 de dolari către 1.000 de oameni”, a scris vedeta pe Twitter.

Toți cei care vor bani de la Kim Kardashian de Sărbători îi pot trimite un $Cashtag (link generat de aplicația Cash App) într-un comentariu, la care trebuie să adauge hashtagul #KKWHoliday.

Peste 211.000 de oameni i-au trimis mesaje pe rețeaua socială în care își exprimau dorința de a primi bani. În final doar 1.000 norocoși se vor alege cu un cadou de Crăciun.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: „Când apare Kim Kardashian ne uităm toți ca broasca la barieră!”

FULLSCREEN
Kim Kardashian, donații de 500.000 de dolari de Sărbători. „Vreau să răspândesc iubire”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies