Kim Kardashian, în pericol să piardă 100 de milioane de dolari. Ce afacere falimentară a făcut vedeta

Kim Kardashian, în pericol să piardă 100 de milioane de dolari. Ce afacere falimentară a făcut vedeta
Autor: Dan L. Brumar
Data: 13 Februarie 2019
Se anunță vremuri tulburi pentru Kim Kardashian, care a a fost dată în judecată de niște parteneri de afaceri care îi cer acum 100 de milioane de dolari.

Kim Kardashian a dat lovitura în iunie 2014, când a lansat brandul de parfumuri și articole vestimentare Kimoji. Tot atunci, Kim s-a asociat cu un antreprenor care lansase o aplicație de mobil ce a atras atenția vedetei. Conform TMZ, David Liebensohn urma să primească 60% din veniturile aceste colaborări, însă vedeta nu s-a ținut de cuvânt și s-a retars din afacere.

În apărarea ei, Kim a declarat că a renunțat la colaborare după ce a aflat că unul dintre partenerii săi de afaceri ar fi distribuit informații personale despre ea.

Liebensohn a dat-o în judecată pe Kardashian, acuzând-o că a încălcat prevederile înțelegerii, solicitând în instanță despăgubiri de 100 de milioane de dolari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Contactat de presa de peste Ocean, avocatul lui Kim Kardashian a declarat că „procesul intentat este ridicol și absurd. Cele două părți au intrat într-un acord de soluționare obligatoriu în 2014, în care Kim a renunțat la mai multe milioane de dolari împotriva domnului Liebensohn și partenerilor acestuia. Domnul Liebensohn a așteptat mai mult de patru ani pentru a pretinde că acordul nu era obligatoriu pentru el”, a declarat acesta.

Reprezentantul legal al lui Kim Kardashian susține că partenerul de afaceri al vedetei a dat dovadă de rea-credință și consideră că procesul va avea un singur rezultat, cel drept.

Kim Kardashian își vindea produsele lansate sub brandul Kimoji și prin intermediul unor aplicații de mobil. Surprinzător, după izbucnirea scandalului cu fostul ei partener de business, Kim a anunțat că aplicațiile nu vor mai fi disponibile în 2019.

Anul trecut, averea lui Kim Kardashian era estimată la circa 350 de milioane de dolari, iar cea mai mare parte a încasărilor au venit din brandul lansat în 2014.

FULLSCREEN
Kim Kardashian, în pericol să piardă 100 de milioane de dolari. Ce afacere falimentară a făcut vedeta
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies