Kim Kardashian, o nouă controversă legată de posteriorul ei celebru: ce susțin niște specialiști

Kim Kardashian, o nouă controversă legată de posteriorul ei celebru: ce susțin niște specialiști
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 Martie 2020
Data actualizare: 12 Martie 2020
Nici măcar coronavirusul nu poate eclipsa posteriorul lui Kim Kardashian! Încă de când a apărut în showbiz, vedeta a stârnit o mulțime de controverse: este sau nu natural acest posterior de mărimi impresionante?

Deși de-a lungul timpului au fost mulți care au acuzat-o că și-ar fi pus implanturi fesiere, Kim a negat de fiecare dată. Ba mai mult, în urma cu câțiva ani a apelat la un apparat cu raze X pentru a demonstra că posteriorul ei e natural.

Foto: imagini mai vechi cu posteriorul lui Kim Kardashian

Contactat atunci de jurnaliști pentru a interpreta radiografia, chirurgul plastic Dr. Anthony Youn a scris pe blogul lui: “Nu sunt radiolog, dar nu văd niciun implant în imagine. Asta nu înseamnă, însă, că nu și-a injectat grăsime în posterior. O astfel de procedură nu ar fi vizibilă la nicio radiografie. Totuși, mă îndoiesc că și-a făcut ceva. Unele femei au, pur și simplu, un posterior amplu.”


 

Însă de atunci controversele au continuat. Acum, posteriorul revine din nou în actualitate. Un chirurg estetician vine cu ipoteza că vedeta a renunțat la implanturile fesiere și că acum chiar are un posterior natural.

Care este adevărul… probabil că nu vom ști niciodată. Puteți analiza și voi mai în detaliu problema accesând galeria foto de mai jos :) 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!