Kim Kardashian, refuzată la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a? Ce spun apropiații vedetei

Kim Kardashian, refuzată la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a? Ce spun apropiații vedetei
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Iunie 2022
Data actualizare: 06 Iunie 2022
A fost mare sărbătoare în Regatul Unit, acolo unde a avut loc Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Evenimentul a marcat 70 de ani de domnie neîntreruptă a monarhului. 

Presa din Marea Britanie a scris că printre cei care și-ar fi dorit să participe la grandiosul eveniment s-a numărat și Kim Kardashian. 

Vedeta ar fi traversat Oceanul alături de iubitul ei, Pete Davidson, în speranța că va obține o invitație la jubileu. 

Daily Mail și The Mirror s-au numărat printre publicațiile care au scris că fosta nevastă a lui Kanye West a cerut bilete atât pentru ea, cât și pentru iubitul ei, Pete Davidson, dar a fost refuzată de Palatul Buckingham și de BBC, care difuzează evenimentul.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că starleta era „atât de hotărâtă să participe” încât „încerca să achiziționeze bilete prin alte mijloace și chiar a spus că nu o deranjează dacă biletele „nu sunt VIP”.

„Kim este rareori refuzată să participe la orice eveniment, așa că acest lucru a fost destul de surprinzător (…) Kim și Pete iubesc Familia Regală și chiar și-au dorit să facă parte din această sărbătoare specială”, a mai declarat sursa respectivă. 

Kim Kardashian și Pete Davidson, surprinși de paparazzi zilele trecute, în Londra (foto: Getty Images)

Kim nu a avut nicio reacție după zvonurile care au apărut în presă, însă o sursă apropiată vedetei a declarat că lucrurile au stat cu totul altfel. 

Sursa a declarat pentru Insider că vedeta nu a încercat să obțină invitații la eveniment și că ea și iubitul ei s-au întors la Los Angeles înainte de Jubileul Reginei. 

Aceeași sursă a mai spus că Kim Kardashian a venit la Londra pentru a fi alături de iubitul ei, Pete Davidson, care lucrează la un proiect secret. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!