Kinsey Wolanski, modelul care a întrerupt finala Champions League, și-a recăpătat contul de Instagram

Kinsey Wolanski, modelul care a întrerupt finala Champions League, și-a recăpătat contul de Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Iunie 2019
Data actualizare: 06 Iunie 2019
Kinsey Wolanski (22 de ani) a fost penalizată drastic după ce a invadat arena Wanda Metropolitano din Madrid, în timpul partidei Tottenham-Liverpool.

UPDATE: Contul de Instagram al lui Kinsey Wolanski, activ din nou

Kinsey Wolanski și-a recăpătat contul de Instagram, cu tot cu cei 2,7 milioane de fani. Contul ei a fost inactiv mai multe zile după finala UCL, însă nu a fost închis de Instagram. Conform The Sun, contul tinerei a fost atacat de hackeri, ca reacție la întreruperea partidei dintre Tottenham și Liverpool.

Știrea Inițială:

Amendată cu 25.000 de dolari și penalizată de Instagram cu ștergerea contului, Kinsey Wolanski continuă să susțină că nu a făcut nimic condamnabil. Tânăra și-a deschis alt cont de Instagram, unde își reface rețeaua de fani pe care a pierdut-o după ce i-a umilit pe stewarzi la în timpul finalei UCL. 

„Viața este pentru a fi trăită, pentru a face lucruri nebunești pe care ți le vei aminti întotdeauna”, a fost mesajul blondei după ce a întrerupt jocul celor două echipe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on


Tânăra a pierdut peste 2 milioane de fani pe Instagram odată cu închiderea contului, dar a câștigat altceva. Ea a intrat pe teren îmbrăcată într-un costum de baie de culoare neagră pe care era inscripționat numele unui site deținut de iubitul ei, vloggerul Vitaly Zdorovetskiy.

Pe acest site, bărbatul postează video-uri în care face farse cu tentă sexuală. Filmulețele au mare succes în mediul online. Conform The Sun, site-ul generează venituri din publicitate de peste 3,3 milioane de euro.

Kinsey Wolanski, susținută din tribune de iubitul ei

Vitaly Zdorovetskiy s-a aflat în tribună la finala UCL, însă nu pentru a urmări meciul, ci pentru a-i face galerie iubitei lui. El a surprins cu telefonul mobil momentul în care Kinsey a intrat pe teren, dar și când a fost luată pe sus de oamenii de ordine. Ulterior a postat filmulețul pe Twitter, unde a spus că e foarte mândru de iubita lui. 

Vezi VIDEO!

  • Kinsey Wolanski. FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies