Kinsey Wolanski: „Unii fotbaliști de la Liverpool mi-au trimis mesaje private după meci”

Kinsey Wolanski: bdquo;Unii fotbaliști de la Liverpool mi-au trimis mesaje private după meci
Autor: Dan L. Brumar
Data: 10 Iunie 2019
Kinsey Wolanski, modelul care a intrat pe teren în timpul finalei UCL dintre Tottenham și Liverpool îmbrăcată sumar, spune că jucătorii campioanei s-au ținut de flirturi după ce s-au văzut cu trofeul în brațe.

Kinsey Wolanski face dezvăluiri incitante la 9 zile de la marea finală de UEFA Champions League. Modelul, care a intrat pe teren la jumătatea primei reprize a meciului Tottenham – Liverpool, spune că fotbaliștii campioanei i-au trimis mesaje private pe telefonul mobil.

Tânăra, care a fost reținută și a petrecut cinci ore în arest, jură că nici nu-i cunoaște pe cei care au flirtat cu ea prin SMS.

Nu dau niciun nume, dar câțiva jucători de la Liverpool mi-au primis mesaje private după ce am întrerupt meciul. Sincer, nici nu-i cunoșteam până să le verific profiurile (pe rețelele sociale – n.n.). Nu le-am răspuns fiindcă eu am deja un iubit”, a declarat Kinsey Wolanski, citată de ziarul The Sun.

Citește și: Kinsey Wolanski, modelul care a întrerupt finala Champions League, și-a recăpătat contul de Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Kinsey Wolanski: „Vreau să mă retrag din activitate până la 30 de ani” 

Modelul în vârstă de 22 de ani a obținut atenția lumii întregi după ce a intrat pe teren în timpul finalei UCL. Îmbrăcată sumar, Kinsey a afișat un mesaj publicitar pe costumul de baie pe care l-a purtat. Tânăra a făcut reclamă site-ului deținut de iubitul ei, vloggerul Vitaly Zdorovetskiy.

FOTO: Getty Images

Tânăra mărturisește că vrea să se retragă din „activitate” până să împlinească 30 de ani și plănuiește să întrerupă și alte partide de fotbal. Până acum, notorietatea ei a sporit pe rețelele sociale. Doar pe Instagram a câștigat aproape 2 milioane de noi abonați în câteva zile după meciul Tottenham-Liverpool. Iar sumele din publicitate pe care le câștigă sunt direct proporționale cu numărul admiratorilor de pe Instagram.

Citește și: Wow! Cum s-a schimbat viața tinerei Kelleth Cuthbert după ce s-a furișat în mai toate pozele de la Globuri

„După ce am fost eliberată din arest, am ajuns la peste 2 milioane de abonați, de la 300.000. Nu poți cumpăra acest gen de publicitate. Dintr-o dată eram celebră pe tot globul, iar ofertele de joburi curgeau. Nu cred că am făcut rău cuiva, a fost doar ceva distractiv”, mai spune tânăra.

Vezi și: PRO TV te trimite la UNTOLD

FULLSCREEN
Kinsey Wolanski: „Unii fotbaliști de la Liverpool mi-au trimis mesaje private după meci”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies