Kirk Douglas, despre Michael, fiul sau: “Rugaciunile mele au fost ascultate!”

Kirk Douglas, despre Michael, fiul sau:  Rugaciunile mele au fost ascultate!
Data: 15 Ianuarie 2011
Dupa ce fiul sau Michael Douglas a facut publica vestea ca s-a vindecat de cancerul la gat, cu care a fost diagnosticat in august 2010, Kirk Douglas a declarat pentru revista “People”: “Rugaciunile mele au primit raspuns. Uneori, raspunsul este nu, insa nu si de aceasta data”.  

Celebrul actor Kirk Douglas, care a spus ca a plans de bucurie cand a aflat ca tratamentul la care a fost supus fiul sau a avut efect, a marturisit: “Cand am aflat vestea, m-am simtit mult mai tanar”.

Legenda a Hollywood-ului, Kirk Douglas (94 ani) a suferit o mare pierdere in 2004, cand  Eric Douglas (46 ani), fiul sau, a murit in urma unei supradoze accidentale de medicamente; din acest motiv si din multe altele nu a putut decat sa laude forta de care a dat dovada Michael.

“Admir felul in care s-a purtat Michael in perioada cat a fost bolnav”, a spus Kirk Douglas, care are vorbe frumoase si la adresa norei lui, Catherine Zeta-Jones: “O ador, i-a oferit fiului meu o viata foarte frumoasa. Cred ca mai au de petrecut multi ani impreuna”.
 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO