Kit Harington, rănit grav la filmările episodului final din ”Urzeala tronurilor”

Kit Harington, rănit grav la filmările episodului final din  Urzeala tronurilor
Citeste mai mult despre: Urzeala tronurilor, Jon Snow, sezonul 8,
Data: 16 Aprilie 2019
În timp ce fanii ”Urzeala tronurilor” se pregătesc pentru finalul serialului-fenomen, actorul Kit Harington a dezvăluit ce i s-a întâmplat în timp ce filma o scenă importantă.

Într-un video din culisele producției, postat de HBO, actorul de 32 de ani - care îl interpretează pe Jon Snow -  descrie momentul în care filma o scenă cu dragoni și organele sale intime au fost prinse într-un mecanism ca o menghină.

Citește și: Urzeala tronurilor, sezonul 8. Reacția neașteptată a fanilor la cea mai romantică scenă

Kit filma pentru ultimul episod și era călare pe un mecanism care imită un dragon, când acesta a făcut o mișcare violentă. ”Dragonul s-a răsucit brusc și testiculul meu a fost prins, nu am avut timp să strig ”Stop!” și am fost învârtit în aer. Mi-a trecut atunci prin cap: ”O să mor aici, atârnând de testicule, la propriu”.

Ulterior, interpretul lui Jon Snow a adăugat: ”Îmi pare rău. Am dezvăluit prea mult, probabil”.

În cel de-al optulea sezon, Daenerys Targaryen, interpretată de Emilia Clarke, îl învață pe Jon Snow să stăpânească dragonii, folosind pentru asta un dragon mecanic.

Între timp, Kit Harington a dezvăluit că a fost copleșit de emoții în momentul în care a filmat scenele de final. Acesta a declarat pentru Esquire Magazine: ”Când s-a strigat ”Asta e tot!”, am avut o cădere psihică. Nu a fost vorba de Jon, ci despre faptul că regretam că nu voi mai putea face parte din această lume, să fiu cu aceștia oameni - tot ce presupunea acest serial”.

Vezi și: Este incredibil, dar nu imposibil!

Foto: YouTube

FULLSCREEN
Kit Harington, rănit grav la filmările episodului final din ”Urzeala tronurilor”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO