Kit Harington, văzut pentru prima dată în public de la internarea în clinica de dezintoxicare

Kit Harington, văzut pentru prima dată în public de la internarea în clinica de dezintoxicare
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Mai 2019
Data actualizare: 27 Iunie 2019
Actorul britanic Kit Harington pare abătut în primele fotografii în care a fost surprins de la internarea sa în clinica de dezintoxicare din Connecticut.

Kit Harington este viu, dar nu chiar nevătămat. Actorul britanic a fost văzut pentru prima oară în public după o lună de tratament într-o clinică de specialitate. Harington, pe care finalul serialului Urzeala tronurilor l-a dărâmat, apare cam abătut în fotografiile care au făcut înconjurul planetei.

Kit Harington a fost foarte afectat că drumul lui Jon Snow din Urzeala tronurilor s-a oprit brusc și neașteptat. La fel ca mulți fani ai serialului, actorul britanic a avut nevoie de consiliere psihologică la finalul seriei, după ce a căzut în depresie și în patima alcoolului.

Actorul a plâns când a citit scenariul sezonului 8, ultimul. A plâns și la ultima scenă filmată din serial și le-a mulțumit tuturor pentru cei 10 ani incredibili pe care i-au petrecut împreună la filmări.

Fotografii l-au surprins pe Kit Harington ieșind din luxoasa clinică de recuperare din Connecticut, iar imaginile au fost publicate de Daily Mail. O lună de cazare și tratament în clinica americană constă 120.000 de dolari.

Purtând pantaloni de trening gri, un tricou alb și o șapcă maro, actorul britanic a ieșit din clinică pentru a se deplasa spre o sală de fitness care face parte din complexul medical.

Citește și: De ce a refuzat Emilia Clarke rolul din „Fifty Shades of Grey”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAZE KARTA (@kazekarta) on


Surse din naturajul actorului au declarat pentru Radar Online că Harington a beneficiat de consiliere psihologică și terapie comportamental-cognitivă pentru a combate stresul care s-a instalat la finalul sezonului 8 din Urzeala tronurilor

„Sfârșitul serialului chiar i-a pus capac lui Kit. Și-a dat seama că ăsta e sfârșitul. A fost ceva la care toți au muncit atât de mulți ani. A avut un moment de genul: Și acum ce urmează?”, a spus un apropiat al actorului, conform publicației americane.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies