Kit Harington, transformare totală după Game Of Thrones. Actorul, de nerecunoscut cu noul look

Kit Harington, transformare totală după Game Of Thrones. Actorul, de nerecunoscut cu noul look
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Ianuarie 2021
Data actualizare: 06 Februarie 2021
Timp de 8 ani de zile, cât au durat filmările la Game of Thrones, Kit Harington nu a avut voie să se tundă. Jon Snow, personajul pe care l-a interpretat, avea părul lung, așa că actorul a fost nevoit să stea cu plete până la încheierea filmărilor. Ceea ce nu era neapărat un lucru rău: fanele erau înnebunite după buclele lui rebele!

Acum însă actorul a renunțat la cârlionți, însă admiratoarele îl plac și așa. Actorul este la fel de chipeș și tuns scurt!

Deși are părul scurt de la începutul anului, acum a îndrăznit să taie și mai mult din el. Vezi AICI cele mai noi imagini cu ultima frizură a actorului din Game of Thrones.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kitharington #jonsnow #gameofthrones

O postare distribuită de Kit Harington (@kitharingtonn) pe

După terminarea Game of Thrones, Kit Harington a trecut prin momente dificile: a fost dependent de alcool, a devenit depresiv și a ajuns la o clinică de reabilitare. Cu ajutor profesionist și cu spijinul soției sale, Rose Leslie, actorul și-a revenit și acum arată spectaculos. Surse din apropierea sa au declarat că Harington a beneficiat de consiliere psihologică, practică meditativă și terapie comportamental-cognitivă pentru a combate stresul care s-a instalat ca urmare a rolului interpretat în Urzeala tronurilor.

VEZI VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies