Kitchen Nightmares, un nou format senzational vine in primavara lui 2015 la PRO TV! 

Kitchen Nightmares, un nou format senzational vine in primavara lui 2015 la PRO TV!
Data publicarii: 24 Decembrie 2014
Data actualizare: 24 Decembrie 2014
Un nou format de succes la nivel international - KITCHEN NIGHTMARES (format detinut de Optomen) va putea fi urmarit din primavara lui 2015 la PRO TV! 

Cifrele care descriu show-ul sunt absolut impresionante! Show-ul original ce il are in rol principal pe Gordon Ramsay a inceput sa fie difuzat acum 10 ani in Marea Britanie, fiind ulterior difuzat in peste 150 de tari. 123 de restaurante din 99 de orase au fost vizitate de faimosul Chef ce a gazduit varianta britanica a acestei productii de succes. Formatul presupune schimbarea completa a restaurantelor aflate in situatii extrem de delicate. 

Versiunea din Romania va fi difuzata in prime time, incepand cu primavara anului viitor. Gazda emisunii va avea la dispozitie cateva zile pentru a salva de la faliment si imbunatati restaurantele, venind cu idei fresh si strategii inovative de business. Vor fi examinate pana in cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucatarii, personalul sau echipa de servire. 

In prima zi, CHEFul va identifica problemele cu care se confrunta proprietarii restaurantelor. Urmeaza punerea in aplicare a planului de actiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor si discutia cu intreg staff-ul restaurantului, inducand o stare generala descrisa de un singur cuvant: schimbare. Ulterior, restaurantul va fi inchis pentru a incepe marea schimbare, de la meniuri, la service. 

In ultima zi, proprietarul va descoperi schimbarile iar CHEFul ii va prezenta meniul, schimbarile decorative, imbunatatirile din bucatarie si modalitatile de promovare.

Kitchen Nightmares - o emisiune plina de adrenalina, emotii puternice si in final bucurie si extaz va completa portofoliul de productii de top PRO TV din 2015. 

PRO TV – Gandeste liber!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!