Klaus Iohannis, scrisoare către Regina Elisabeta a II-a: „Un moment istoric și un simbol al devotamentului deplin”

Klaus Iohannis, scrisoare către Regina Elisabeta a II-a: Un moment istoric și un simbol al devotamentului deplin
Citeste mai mult despre: Klaus Iohannis, Regina Elisabeta, scrisoare,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 02 Iunie 2022
Data actualizare: 02 Iunie 2022
Klaus Iohannis i-a transmis o scrisoare Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu ocazia aniversării zilei Oficiale de Naștere și a celebrării Jubileului de Platină. 

Președintele României, Klaus Iohannis, a ținut să îi transmită o scrisoare Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu prilejul Zilei Oficiale t de Naștere și a celebrării Jubileului de Platină. Acesta și-a arătat recunoștința și respectul față de Majestatea Sa în urarea pe care i-a transmis-o. 

„Cu prilejul aniversării Zilei Oficiale de Naștere și a celebrării Jubileului de Platină, am deosebita onoare de a transmite Majestății Voastre, în numele poporului român și al meu personal, cele mai calde felicitări, alături de urări de pace și prosperitate pentru Familia Regală și poporul britanic”, a transmis Klaus Iohannis potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Mai mult decât atât, acesta a subliniat că sărbătorirea Jubileului de Platină reprezintă un moment istoric și un simbol de devotament. 

„Sărbătorirea de către Majestatea Voastră a Jubileului de Platină reprezintă un moment istoric și un simbol al devotamentului deplin în slujba cetățenilor”, a mai transmis acesta.

Cu atât mai mult, Iohannis și-a exprimat convingerea că Parteneriatul Strategic care leagă România și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va continua să fie consolidat. Astfel, vor exista beneficii pentru ambele națiuni.

VEZI ȘI: SURVIVOR: Extrashow - ED 60


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!