Kristen Stewart, din Twilight, cu noua iubită de mână la Festivalul de Film de la Toronto

Kristen Stewart, din Twilight, cu noua iubită de mână la Festivalul de Film de la Toronto
Kristen Stewart s-a îndrăgostit de Robert Pattinson la filmări. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Septembrie 2019
Data actualizare: 09 Septembrie 2019
Actrița Kristen Stewart, care a avut o relație de 4 ani cu colegul de platou din Twilight, Robert Pattinson, nu-și mai ascunde noua cucerire.

Kristen Stewart (29 de ani) a trecut peste răutățile celor din jur și s-a afișat în public cu noua ei iubită, scenarista Dylan Meyer. Cele două au venit ținându-se de mână la Festivalul de Film de la Totonto. 

Reacția celor din jur a fost împărțită, șocul fiind încă sentimentul dominant. Actrița s-a declarat gay încă din anul 2017 și nu a mai avut relații cu bărbații după ce s-a despărțit de Robert Pattinson.

În 2018, Kristen avea o altă iubită, modelul Stella Maxwell. Din august 2019, actrița a fost văzută în compania scenaristei Dylan Meyer, iar paparazzi le-au surprins sărutându-se pe stradă.

Vezi în GALERIA FOTO imaginile care au făcut înconjurul planetei!

Citește și: Kristen Stewart: „Mi s-a spus să nu-mi mai țin iubita de mână în public”

Kristen Stewart și Dylan Meyer, la Toronto. FOTO: Profimediaimages.ro

Kristen Stewart și Dylan Meyer au fost la Festivalul de Film de la Toronto pentru promovarea celui mai nou film în care joacă actrița din seria Twilight. Tot acolo a făcut câteva declarații elogioase la adresa fostului iubit, Robert Pattinson.

Kristen Stewart, despre Robert Pattinson: „E cel mai potrivit”

Kristen Stewart a salutat, la Toronto, alegerea făcută de regizorul viitorului film Batman de a-l distribui pe Pattinson în rolul omului-liliac.

„Simt că este singurul tip care ar putea să joace acel rol. Mă bucur pentru el. E o nebunie. Sunt foarte, foarte fericită în legătură cu asta”, a spus actrița pentru Variety.

Vezi și: VIDEO Top 3 bărbați vegani
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies