Kylie Jenner a postat un video cu mașina sa Bugatti de 3 milioane de dolari. Care a fost reacția fanilor

Kylie Jenner a postat un video cu mașina sa Bugatti de 3 milioane de dolari. Care a fost reacția fanilor
Citeste mai mult despre: Kylie Jenner, Bugatti,
Data publicarii: 07 Octombrie 2019
Data actualizare: 07 Octombrie 2019
După ce a postat un video în care se lăuda cu automobilul ei Bugatti, de trei milioane de dolari, Kylie Jenner a fost nevoită să se confrunte cu reacția negativă a fanilor. 

După despărțirea de iubitul ei, Travis Scott, Kylie și-a făcut un cadou de lux, o nouă mașină de ultimă generație, Bugatti Chiron. 

Citește și: Povestea impresionantă a iahtului pe care Kylie Jenner a petrecut de ziua ei. Cât costă închirierea ambarcațiunii

 Aceasta a postat un video cu superba mașină, dar a fost nevoită să-l șteargă după ce fanii i-au atras atenția că o mulțime de oameni din lumea întreagă suferă de foame și nu au adăpost.

Aceștia i-au atras atenția că ar fi putut face altceva cu banii de pe mașină, care a costat nu mai puțin de 3 milioane de dolari. 

”Cum poate cineva să justifice achiziționarea de mașini extrem de scumpe de care ni au nevoie când există oameni care nu au ce mânca. Înțelegem că sunt banii tăi și că i-ai câștigat cinstit, dar cum justifici faptul că nu faci nimic bun cu ei? Cu banii pe care i-ai dat pe mașină ai fi putut hrăni un sat întreg pentru cel puțin un an”, a scris un fan pe Instagram. 

La scurt timp, Kylie Jenner a șters postarea cu Bugatti-ul de pe contul ei de Instagram.

Foto: Profimediaimages.ro, Instagram
 

Vezi și: Kylie Jenner aduce procesul de protecție a drepturilor de autor pentru cosmeticele sale în California
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies