Kylie Jenner, despre cum a făcut primul miliard de dolari: „N-am moștenit niciun cent”

Kylie Jenner, despre cum a făcut primul miliard de dolari: N-am moștenit niciun cent
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Aprilie 2019
Data actualizare: 20 Aprilie 2020
Cel mai tânăr miliardar din lume nu are prea multe persoane cărora să le mulțumească pentru succesul în afaceri. Kylie Jenner spune că a devenit miliardară prin forțe proprii.

Are doar 21 de ani și a crescut în trei cât alți magnați în 30. Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian-Jenner, susține că a făcut avere fără a fi sprinjinită serios de cineva la început de drum. 

La începutul lunii martie, revista Forbes a numit-o pe Kylie cel mai tânăr miliardar prin forțe proprii (self-made), iar această formulare a provocat o dezbatere aprinsă. Chiar nu a avut Kylie niciun ajutor din afară?

Am înființat compania în 2015, din resurse proprii”, spunea mezina familiei Kardashian-Jenner pentru Forbes. 

Într-un interviu publicat de New York Times, Kylie Jenner declara că „tehnic” acest lucru e adevărat. „Dacă discutăm despre finanțare, tehnic, da. Nu am moștenit niciun cent. Dar am avut parte de mult ajutor și o platformă uriașă”, spune miliardara pentru publicația americană.

Platforma uriașă înseamnă câteva zeci de milioane de urmăritori pe fiecare rețea socială unde este activă. Conturile de Instagram și Facebook i-au adus sute de mii de dolari din reclame, cu ani înainte de a deveni antreprenor. Cu acești bani, susține Kylie, și-a finanțat visul de a începe un business cu cosmetice.

Averea sa a ajuns la un miliard de dolari la începutul acestui an, în doar trei ani de business.

Kylie Jenner a mai stabilit un record, depășind pragul de un miliard de dolari mai devreme decât Mark Zuckerberg. Fondatorul Facebook a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani.

De când e femeie de afaceri, Kylie Jenner nu se mai îmbracă provocator. Vezi GALERIA FOTO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies