Kylie Jenner, despre cum a făcut primul miliard de dolari: „N-am moștenit niciun cent”

Kylie Jenner, despre cum a făcut primul miliard de dolari: N-am moștenit niciun cent
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Aprilie 2019
Data actualizare: 20 Aprilie 2020
Cel mai tânăr miliardar din lume nu are prea multe persoane cărora să le mulțumească pentru succesul în afaceri. Kylie Jenner spune că a devenit miliardară prin forțe proprii.

Are doar 21 de ani și a crescut în trei cât alți magnați în 30. Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian-Jenner, susține că a făcut avere fără a fi sprinjinită serios de cineva la început de drum. 

La începutul lunii martie, revista Forbes a numit-o pe Kylie cel mai tânăr miliardar prin forțe proprii (self-made), iar această formulare a provocat o dezbatere aprinsă. Chiar nu a avut Kylie niciun ajutor din afară?

Am înființat compania în 2015, din resurse proprii”, spunea mezina familiei Kardashian-Jenner pentru Forbes. 

Într-un interviu publicat de New York Times, Kylie Jenner declara că „tehnic” acest lucru e adevărat. „Dacă discutăm despre finanțare, tehnic, da. Nu am moștenit niciun cent. Dar am avut parte de mult ajutor și o platformă uriașă”, spune miliardara pentru publicația americană.

Platforma uriașă înseamnă câteva zeci de milioane de urmăritori pe fiecare rețea socială unde este activă. Conturile de Instagram și Facebook i-au adus sute de mii de dolari din reclame, cu ani înainte de a deveni antreprenor. Cu acești bani, susține Kylie, și-a finanțat visul de a începe un business cu cosmetice.

Averea sa a ajuns la un miliard de dolari la începutul acestui an, în doar trei ani de business.

Kylie Jenner a mai stabilit un record, depășind pragul de un miliard de dolari mai devreme decât Mark Zuckerberg. Fondatorul Facebook a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani.

De când e femeie de afaceri, Kylie Jenner nu se mai îmbracă provocator. Vezi GALERIA FOTO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!