L-a convins pe Simon Cowell sa creada in magie. Ce a facut el in fata juratilor depaseste orice imaginatie - VIDEO

L-a convins pe Simon Cowell sa creada in magie. Ce a facut el in fata juratilor depaseste orice imaginatie - VIDEO
Data publicarii: 30 August 2016
Data actualizare: 30 August 2016
Jamie Raven a intrat pe scena "Britain's Got Talent" increzator si dornic sa ii schimbe lui Simon Cowell parerea despre trucuri si magie. 

Initial, Jamie Raven a mizat pe un moment de magie care le-a captat imediat atentia celor patru jurati. Barbatul a transformat intr-o secunda o bancnota de 50 de lire sterline intr-una speciala, marca "Britain's Got Talent".

Imediat dupa acest truc, Jamie a scos artileria grea si l-a convins pe Simon Cowell ca magia exista. La finalul momentului pregatit de Raven, Cowell a fost nevoit sa recunosca: "Din acest moment cred in magie". 


Avand in mana un pachet de carti de joc, Jamie l-a rugat pe David Williams sa aleaga o culoare - acesta a mizat pe negru, pe Alesha sa aleaga un tip de carte - membra juriului a ales trefla, iar Amandei Holden i-a spus sa aleaga un numar, vedeta preferand cifra 9. 

Pentru ca situatia sa se complice, Jamie i-a oferit lui Simon Cowell sansa de a schimba optiunile colegilor sai, iar juratul nu a stat pe ganduri si a ales cartea 7 de inima rosie. Ce a urmat e magie pura. Vezi un momentul care l-a lasat pe Simon Cowell mut de uimire.  
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies